Nyt et deilig tyrkisk bad i Berlin | Pissup Utdrikningslag

Hammam tyrkisk bad i Berlin

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

Hammam tyrkisk bad i Berlin

Inkludert
  • 3 t. Hammam & Sauna
Add-Ons & Extras >
Daytime
Unique

Er dere ute etter en avslappende og deilig opplevelse etter en lang natt med festing i Berlin? Bestill 3 timer i Hammam og slapp av i et tyrkisk dampbad! Her kan dere hente dere inn igjen før dere drar ut på nye eventyr!

Hva innebærer aktiviteten?

På Hammam i Berlin kan dere gjøre noe godt for kroppen, noe dere garantert vil sette pris på! Svett ut gårsdagens alkohol og slapp helt av i et par timer. I et tradisjonelt tyrkisk dampbad vil dere slappe av på oppvarmede marmorbenker. Føl dere som sultaner mens dere lader opp batteriene. Som om ikke det er nok, finnes det også en klassisk sauna på steet. Med en temperatur på rundt 80 grader får dere virkelig kjenne på svetten! Er dere klare for en deilig og avslappende opplevelse?

Praktisk informasjon

Hammam ligger i Berlin Schöneberg, og er lett tilgjengelig med offentlig transport. Dere kan tilbringe totalt 3 timer der. Det spiller ingen rolle hvor mange dere er.

Verdt å vite

Dersom dere kan tenke dere flere behandlinger, kan dere også bestille en bodyscrub som gir huden en skikkelig runde med skrubb!

Kombiner aktiviteten

Etter en varm og deilig opplevelse vil dere nok sette pris på å komme ut i frisk luft! Her hos Pissup har vi en en rekke utendørsaktiviteter dere vil elske! Dere vil garantert elske [en tur med grillbåten] (https://www.pissup.no/berlin/aktiviteter/grillbat-berlin/). Dere styrer båten selv og kan grille ombord. Her får dere nok en avslappende opplevelse, denne gangen i et idyllisk område utenfor byen! Er ikke det en perfekt oppvarming før dere drar videre ut på byen?

Add-Ons & Extras

Body Peeling
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding