100% COVID Refund pakke >

Grillbåt i Berlin

5/5 ( 1 reviews-items )
Inkludert
  • 4 t. Leie av grillbåt
  • Toalett
  • Høyttaler
  • Grillutstyr
Add-Ons & Extras >
Night Life
Daytime
Sailing & Private Boat Cruises

Slik fungerer dette

Dra vekk fra byens mas og stress, og nyt uforglemmelige øyeblikk på vannet. Nyt tiden på vår eventbåt på Havel og Wannsee. Våt båtutleie tilbyr ulike eventbåter med grill og toalett. Du trenger ikke førerkort for å kjøre båten.

Etter en tur på vannet kan dere også nyte en deilig cocktail på stranden.

Dette er en perfekt anledning til å slappe av med venner eller familie på den koselige båten og nyte deilig mat og drikke. Hvis dere har hatt en vill kveld på byen dagen før eller bare trenger å slappe av og tilbringe litt kvalitetstid sammen, er dette den perfekte aktiviteten for dere! Bare pass på at ingen av dere blir sjøsyke, ellers kan det bli fire lange timer. Men det er ikke noe et deilig måltid ikke kan fikse!

Merk Møteadresse: Heerstraße 200c, 13595 Berlin (ca. 45 minutter med offentlig transport fra Berlin sentralstasjon).

Når dere ankommer må dere betale et depositum på 400 EUR i kontanter per båt, som dere får tilbake etter turen hvis båten ikke er skadet eller veldig skitten.

Tilgjengelige turtider: 10:00-14:00 eller 16:00-20:00.

Ting dere kan legge til på turen Dere kan legge til 10x kyllingfilet/10x pølser/pastasalat & bestikk OG drikke OG strippeshow. Hvis gruppen ønsker å bestille striptease på båten, vil det påløpe et tillegg på 60 EUR til leverandøren, da de må bringe stripperen til dere med båt. Hvis dere ønsker å ta med egen drikke eller mat, er det ingen ekstra kostnader.

Andre ting dere kan gjøre Når dere er tilbake i sentrum, kan dere ta en kul og spennende Bar til bar runde som avsluttes med inngang på nattklubb. Da vil guiden vår ta dere med rundt i byen til kule barer. Turen avsluttes med gratis inngang til den eksklusive klubben Matrix i hjertet av Berlin!

Add-Ons & Extras

10x chicken steak +10x sausages +pasta salad
Female stripshow in BERLIN
0,33L Beer

Grillbåt i Berlin

Anmeldt "Enestående" med 5/5 Basert på 1+ reviews-items.

Dra på en avslappende og koselig båttur gjennom Berlin. Hopp ombord og nyt turen, få deilig mat på kjøpet! Kanskje også litt stripping?

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

12. May 2024
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding