Fotballdart Berlin | Pissup Utdrikningslag

Fotballdart i Berlin

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

Fotballdart i Berlin

Inkludert
  • 24 t. Fotballdart
  • Utstyr
Daytime
Foot Darts
Landing Page

I fotballdart er presisjon viktigere enn kraft!

Fotballdart er en klassisk aktivitet for utdrikningslag som ønsker en morsom og annerledes opplevelse. Bestill denne pakken i Berlin i dag!

Se for deg et dartspill der du bare bruker føttene! Der har du fotballdart. Still opp ballen og sikt mot blinken. Hvem kan samle opp mest poeng? Nå må dere vise ferdighetene deres!

Fotballdart er en morsom opplevelse som passer fint for utdrikningslag. Her kan dere konkurrere mot hverandre - hvem er gruppens toppscorer?

Dette kan dere forvente

Denne aktiviteten er litt annerledes enn mange av de andre aktivitetene, da denne foregår hos dere og ikke på en arena. Vi leverer utstyret til dere, på hotellet eller annet sted.

Darttavlen er en 5 meter høy oppblåsbar enhet. Dere må blåse den opp selv, men stol på oss, det er enkelt; vi sender dere alle detaljene. I tillegg følger det med et par oppblåsbare fotballer. Et av teammedlemmene våre vil levere pakken på hotellet/leiligheten/pensjonatet deres i Berlin og komme tilbake dagen etter til samme tid for å hente pakken.

Sørg for å sjekke med overnattingsstedet at de tillater dette og har nok plass.

Denne pakken er perfekt for grupper som vil ha fest på overnattingsstedet eller som vil ha en morsom aktivitet på vorspielet før dere drar ut på byen.

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding