Curling i Riga - vis hvem som er de beste til å få steinen i “boet”

Curling i Riga

( 3 reviews-items )
5 / 5 Basert på 3 reviews-items

Curling i Riga

Inkludert
  • Kvalifisert instruktør
  • Utstyr og sikkerhetsutstyr
  • 90 min. Spilletid
  • Private Bus Transport (One-way)
  • Pissup Guide
Daytime

Curling i Riga – send curlingsteinen ut på banen og se hvem som blir mesterne i gjengen!

Dere har sett det på vinter-OL og dere vet også at dette er en sport nordmennene er flinke på. Og så har vi jo så fantastisk flotte bukser!

Dessverre får dere ikke ha på dere de flotte norske curlingdraktene, men dere kan likevel spille og finne ut om dere kunne tatt ut det norske landslaget. Vi har jo alle sett det på tv og tenkt “det der ser lett ut”! Vel nå har dere sjansen til å prøve, men stol på oss når vi sier at det krever litt mer ferdigheter enn det du tror.

Dette fikser vi med en profesjonell instruktør som viser dere hvordan dere skyver curlingsteinen og får den inn i “boet” (målet), rett holdning og de generelle reglene i spillet. Deretter får dere spille en runde selv. Totalt varer curlingaktiviteten i 1.5 timer.

Merk: dere har med dere en guide og transport tur/retur er inkludert i prisen, slik at dere kommer dere trygt frem og tilbake. Aktiviteten er kun tilgjengelig mellom september og mai.

Curling i Riga

Anmeldt "Enestående" med 5/5 Basert på 3+ reviews-items.

Curling er en sport som alle kjenner til, men som få har prøvd. Test ferdighetene deres med Pissup i Riga og se hvem som får curlingsteinen i “boet” flest ganger!

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

15. May 2024
07. April 2024
24. May 2023
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding