Fritt Fall Simulator i Riga - se hvem av dere som er de tøffeste i gjengen

Fritt Fall Simulator i Riga

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

Fritt Fall Simulator i Riga

Inkludert
  • 2 min. Simulator Time each
  • Pissup Guide
  • Kvalifisert instruktør
  • Utstyr og sikkerhetsutstyr
Daytime
Free Fall Simulator

Fritt Fall Simulator i Riga – den første vertikale vindtunnelen i øst-europa!

Kjenn på følelsen av å falle 7 km i fritt fall. Ja, det er i en vindtunnel og ikke et fritt fall fra et fly, men det gjør det ikke mindre nervepirrende. Og hvem vet, kanskje flere av dere tør å prøve da?

Har du noensinne tenkt at du vil gjøre noe sprøtt, som å hoppe i fallskjerm eller strikk, men du har bare aldri fått sjansen? Vel, nå har dere sjansen til å prøve en fritt fall simulator! Så kan dere se om dere hadde taklet å hoppe ut fra et fly 7 km opp i luften.

Slik fungerer det:

Guiden kommer og møter dere ved hotellet og tar dere med via privat transport til stedet. Transporten ut tar ca. 45 minutter. Når dere kommer frem må dere først gjennom alle forberedelser, der dere tar på dere alt nødvendig utstyr. Dette innebærer spesialdrakter, vernebriller, hjelmer, hansker, osv. Deretter går dere gjennom noen sikkerhetsinstruksjoner, før dere beveger dere mot vindtunnelen.

I vindtunnelen blir dere løftet opp av en luftstrøm som tar dere opp i en hastighet av 180-200 km/t. Det høres kanskje ikke så mye ut, men når man flyr i luften med bare en spesialdrakt og hjelm som beskyttelse, da føler man seg ganske så sårbar.

Alle får prøve fritt fall simulatoren i 2 minutter hver og om det er nødvendig kan instruktøren være med som støtte i begynnelsen.

Ta kontakt med oss og bestill i dag og se hvor mange av dere som våger dere inn i fritt fall simulatoren!

Merk: Aktiviteten er ikke tilgjengelig på vinteren.

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding