Guttetur til Riga

Utelivet i Riga

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

Utelivet i Riga

Utelivet i Riga - Pissup Anbefaler

Utelivet i Riga har et velfortjent rykte på seg for å være vilt og utrolig moro. Men selv om festlivet har forbedret seg drastisk de seneste årene, så kan du fortsatt ende opp med å bli lurt på barer og strippeklubber. Derfor anbefaler vi at dere bestiller vår Pissup Barguide, der vi tar dere med til de beste barene i hele Riga. Eller hvorfor ikke ta det et steg lenger og få VIP-inngang til en av de beste nattklubbene. Sammen med Pissup slipper dere køen og kan rett inn med vår inngang til nattklubb. Og hva kan vel være bedre enn å kombinere sexy latviske jenter og de beste barene og klubbene på en og samme kveld? Vel, med vår Pils, Piker & Party-aktivitet kan dere det!

Om dere av en eller annen grunn ikke ønsker å ha guide, så anbefaler vi følgende steder: Gamlebyen huser forskjellige kule og livlige steder som Livu Square, med utebarer på sommeren. Om flott utsikt står høyt på prioritetslisten, så anbefaler vi på det sterkeste Skyline Bar i 28. etasje på Radisson Blu hotellet. Pinup Bar, som ligger i pittoreske Pils Square, tilbyr smakfulle cocktails og det gjør også The Left Door Bar, nærme Kronvalda Parks.

Studio 69 er et fancy utested med tre etasjer som ligger i sentrum. Alternativt finnes et større utested som heter La Rocca Revolution og er Latvias største utested, men med et litt yngre klientell. Kaļķu Vārti er også populært blant de lokale og har et imponerende lyd- og lyssystem som har gjort at stedet har tjent seg opp et kjent navn i utelivsbransjen.

Har dere lyst til å spøke litt med brudgommen under utdrikningslaget? Med aktiviteten Arrester Brudgommen kommer dere til å skremme livet av karen når han blir “arrestert” av våre private “politibetjenter” og kjørt avgårde uten å vite hva som kommer til å skje med ham til slutt. Det hele ender selvsagt godt til slutt, der brudgommen blir tatt til en strippeklubb, fastbundet til strippestangen og overrasket med et show der han står midt i rampelyset. Han kommer aldri til å bli den samme igjen etter dette!