Boblefotball i Riga - den morsomste fotballkampen noensinne

Boblefotball i Riga

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

Boblefotball i Riga

Inkludert
  • 1 t. Spilletid
  • Utstyr og sikkerhetsutstyr
  • Kvalifisert instruktør
  • Pissup Guide
Daytime
Bubble Football
Landing Page

Boblefotball i Riga – dette kommer til å bli den morsomste runden med fotball noensinne!

Rull rundt på bakken mens dere spiller ball – boblefotball i Riga er et must om dere vil spille et litt unikt spill med fotball som kommer til få gutta til å le bare av tanken i flere år fremover.

Slik fungerer det:

Guiden kommer og møter dere ved hotellet og tar dere med til stedet via privat transport. Når dere kommer frem vil instruktøren forklare spillet for dere og dere får ta på dere bobledraktene. Hele gjengen kommer til å se ut som badeballer!

Deretter deler dere gruppen opp i lag og starter spillet. Og da er det bare å hoppe inn i hverandre og være så brutal som du bare vil, det gjør jo ikke vondt når draktene er på. Samme hva du gjør så kommer det til å se hysterisk morsomt ut!

Dette er likevel en veldig krevende sport som krever mye kondisjon, dermed passer den også bra for større grupper som kan bytte ut spillere ofte. Større grupper får også spille lenger for en bedre pris. Ta kontakt så kommer vi med et tilbud så fort som mulig.

Etter at spillet er over blir dere tatt med tilbake til hotellet med privat transport. Vi er ganske så sikre på at alle kommer til å trenge både en pust i bakken og en skikkelig dusj etterpå. Deretter er det bare å kaste på seg noen klær og begi seg ut på byen igjen. En god og kald øl etter dette her kommer nok til å sitte godt.

Merk: Spillet varer i totalt én time og foregår på en innendørsbane.

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding