100% COVID Refund pakke >

Bar til bar med guide og gratis øl i Praha

4.5/5 ( 2 reviews-items )
Inkludert
  • Pissup Guide
  • 1 t. Ubegrenset med øl
Add-Ons & Extras >
Guided Tours
Night Life
Drinking
Naughty
Night Life

Ubegrenset øl er alltid en god idé!

Opplev utelivet i Praha sammen med en av våre ekspertguider! Med denne pakken får dere også drikke så mye øl dere vil (eller klarer!)

Når dere først er i den tsjekkiske hovedstaden, er det kjedelig å bruke tiden til å lete etter bra steder å drikke. Bli heller med en lokal guide som vil vise dere de beste stedene som passer deres smak og budsjett! Med denne pakken får dere garantert god stemning ute på byen!

Nyt også en time der dere kan drikke så mye øl dere vil GRATIS på et av stoppestedene. Hvor mye klarer dere drikke i løpet av timen?

Dette kan dere forvente

En av guidene våre vil møte dere på hotellet og følge dere til det første stoppestedet for kvelden. Alle stedene ligger i sentrum, så dere slipper å bruke masse penger på taxi.

Dette er en barrunde, så dere vil stoppe på flere barer underveis.

Vær oppmerksom på at ubegrenset gratis øl kun gjelder på ett av stoppestedene. Tiden starter når dere ankommer baren, så her er det bare å gjøre dere klare og drikke med begge hendene! De som ikke drikker øl, kan kjøpe annen drikke for egen regning.

Antall barer dere besøker, avhenger av hvor lenge dere er på hvert sted, men dere kan beregne rundt en time i hver bar. Hele turen er på 4 timer, så dere bør rekke innom fire barer.

Når er denne turen tilgjengelig?

Dere kan bestille vår barguide med ubegrenset øl på fredager mellom kl. 21.00 og 00.00 og lørdager mellom kl. 15.00 og 18.00 og kl. 21.00 og 00.00.

Dette bør dere vite før dere bestiller

  • Denne pakken passer for grupper mellom 1-15 personer
  • Alle barene på denne pakken tilbyr rimelig drikke.
  • Gratis drikke gjelder kun i den ene baren og for 1 time.

Add-Ons & Extras

Cold cuts

Bar til bar med guide og gratis øl i Praha

Anmeldt "Enestående" med 4.5/5 Basert på 2+ reviews-items.

Opplev utelivet i Praha sammen med en av våre ekspertguider! Med denne pakken får dere også drikke så mye øl dere vil (eller klarer!)

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

04. June 2024
29. April 2024
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding