100% COVID Refund pakke >

Arrester Brudgommen i Praha

4.77/5 ( 13 reviews-items )
Inkludert
  • Pissup Guide
  • Bordreservasjon
  • Stag Arrest Prank
  • 15 min. Strippeshow
  • Fake Policemen
Add-Ons & Extras >
Night Life
Pranks
Stag Arrest

Arrester brudgommen – denne klassiske spøken kommer til å sette frykten i brudgommen.

En politimann dukker plutselig opp og krever å få se brudgommens papirer. Da han ikke har de rette papirene arresterer politimannen ham og tar stakkaren med seg inn i et privat rom! Men så skal dere se ansiktet på brudgommen som forvandles fra frykt til glede når stripperen dukker opp.

Slik fungerer det:

Guiden møter gruppen ved hotellet og tar dere med til stedet.

Her har dere en bordreservasjon og hele gruppen får hver sin øl (opptil 11 personer). Så dukker plutselig en politimann opp og krever å få se brudgommens papirer – deretter blir han arrestert basert på grunn av et “problem” som har blitt diskutert/avtalt med forloveren på forhånd.

Stakkaren blir så tatt med til et privat rom! Men ansiktsuttrykket hans kommer til forandre seg veldig raskt fra frykt til total glede når stripperen dukker opp.

Etter showet kommer brudgommen til å få en gratis shot for å roe nervene sine litt.

Hvorfor ikke dra denne spøken enda lenger? Bestill da vårt XXL Rolly Polly Show og le dere ihjel mens en gigantisk kvinne viser frem kroppen sin i et privat show for brudgommen. Ta kontakt med oss så hjelper vi dere med å planlegge den beste spøken noensinne!

Add-Ons & Extras

Beer (SA)
XXL Rolly Polly

Arrester Brudgommen i Praha

Anmeldt "Enestående" med 4.77/5 Basert på 13+ reviews-items.

Arrester brudgommen i Praha - la stakkaren tro at livet nå er over. Deretter får han en positiv overraskelse når han innser at det hele er en spøk!

Viser de nyeste anmeldelsene

27. June 2023

Google Translated Kveldens absolutte latter. Hvis du virkelig ønsker å føre brudgommen bak lyset, kan du gjøre det med denne. Politimannen var så overbevisende!

04. June 2023

Google Translated Veldig bra, men for å forbedre oss litt, var vi ved siden av en annen skitten, mannen hørte på vei tilbake de andre deltakerne rope! Men flott til tross for denne mini ulempen

22. August 2022

Google Translated God restaurant, pen stripper. Hvis du vil gjøre det, bør du kanskje vurdere å drikke noen øl på forhånd. Da kan ikke bestemannen gjette noe så raskt.

28. May 2022

Google Translated Stripperen var kjempebra. Dessverre fikk ikke politimannen det så godt frem, jeg trodde det var to.

17. September 2023
16. July 2022
14. July 2022
13. July 2022
10. July 2022
15. June 2022
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding