100% COVID Refund pakke >

Fake strikkhopp i Praha

4.8/5 ( 5 reviews-items )
Inkludert
  • Pissup Guide
  • Privat transport (rundtur)
  • Kvalifisert instruktør
  • Strikkhopp prank
Add-Ons & Extras >
Daytime
Pranks

Fake strikkhopp - en perfekt prank til utdrikningslaget!

Adrenalinjunkie? Da er et strikkhopp i Praha den perfekte aktiviteten! Kast dere ut i det ukjente med denne morsomme pranken!

La den kommende brudgommen tro at han skal strikkhoppe med bind for øynene... men istedenfor å hoppe fra en bro, faller han ned i et basseng med isvann!

Slik fungerer det

En av våre hyggelige guider vil hente dere med privat transport på hotellet eller på annet avtalt sted. Dere vil deretter forklare den kommende brudgommen at han skal strikkhoppe med bind for øynene fra en bro (dette kan dere også fortelle ham før dere kommer til Praha).

Guiden vil sette bind for øynene hans når dere er på vei til stedet. Når dere ankommer vil han bli ledet bort til kanten av et lite basseng.

Instruktøren vil forberede ham, akkurat som om han skulle hoppet fra en bro - med tau, instruksjoner osv. Så er tiden inne for å hoppe.... ned i et basseng med isvann!

Merk: Det finnes garderobe og dusj på stedet. Dere blir kjørt tilbake med privat transport etter aktiviteten. Transport gjelder for opptil 10 personer. Er dere flere, må dere betale noe mer.

Add-Ons & Extras

BBQ on fire
Unlimited Prosecco (AP)
Additional fake bungee jump

Fake strikkhopp i Praha

Anmeldt "Enestående" med 4.8/5 Basert på 5+ reviews-items.

Adrenalinjunkie? Da er et strikkhopp i Praha den perfekte aktiviteten! Kast dere ut i det ukjente med denne morsomme pranken!

Viser de nyeste anmeldelsene

22. May 2023

Google Translated Garantert moro!!!

29. May 2022

Google Translated Perfekt

23. May 2024
17. February 2024
31. July 2023
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding