100% COVID Refund pakke >

Paintballkrig i Praha

4.77/5 ( 88 reviews-items )
Inkludert
 • Pissup Guide
 • Privat transport (rundtur)
 • Utstyr og sikkerhetsutstyr
 • Kvalifisert instruktør
 • Costume for Stag or Hen
 • Øl hver
 • 200 paintballs hver
Add-Ons & Extras >
Daytime
Featured
Paintball
Landing Page
Active/Sporty
Competitive

Paintballkrig i Praha – bli sluppet inn i en krigssone der kompisene dine er fienden og du må ta dem ut én etter én!

Er du en av dem som lett får blåmerker? Da er ikke dette noe for deg. Men er du en av de litt tøffere mannfolka, da er det bare å sikte deg inn på juvelene til kompisene dine og åpne ild!

Alt nødvendig utstyr, 100 kuler per person og én øl hver er inkludert i denne fartsfylte og adrenalinpumpende aktiviteten.

Etter at dere har fått en debriefing i et “War Room”, tar dere på dere utstyret og begynner å løpe gjennom en labyrint av hinder, mens dere prøver å ta ut hverandre. Alle starter med et magasin med painballkuler og om dere føler dere som en del av elitestyrken, da er det bare å kjøpe flere kuler på stedet. Når alt er over kan dere slappe litt av med en øl eller brus.

Vi sender også med dere en engelsktalende guide og og privat transport begge veier, slik at dere ikke går dere vill i den tsjekkiske hovedstaden!

Den ultimate paintballaktiviteten:

Denne helårsaktiviteten er veldig populær å ha med på utdrikningslag. Og du kan nok forstå hvorfor. Så fort du og gutta har satt på dere kjeledresser i militærstil, beskyttelsesmaske og er blitt utstyrt med disse letthåndterlige paintballpistolene, så kommer krigen virkelig til å starte.

Dere kan til og med få spille gjennom scenarioer fra tv-spill som ‘Call of Duty’. Enten om det er ta flagget, slott eller dødskamp – dere kommer til å kunne bevise hvor bra dere er i væpnet kamp, samtidig som dere selvsagt er helt trygge.

Alt etter været og tilgjengelighet, så finnes det både utendørs og innendørs baner. Dere kommer til å kunne leke geriljakrig, der dere bruker biler som beskyttelse eller hopper inn i et bakholdsangrep fra provisoriske vegger. Det er også like mange kule hinder innendørs, som vegger, figurer og nett. Uansett hvordan dere velger å spille paintball med oss, så kommer dere til å ha det utrolig morsomt.

Våpnene i seg selv er laget av metall og plast, så de er veldig lette å håndtere. Men husk på at de blir ladet via tyngdekraft, så dere må holde dem oppreist – dette er nemlig ikke ‘Bad Boys 2’! Dere bør også vurdere å legge i litt ekstra polstring rundt kronjuvelene – hvilket burde være enkelt å forstå hvorfor!

Mer info:

Det er hele 7 ulike baner gruppen kan prøve i løpet av de 2 timene. Både innendørs og utendørs. Innendørsbanene er i gamle bygninger der det ikke er innlagt varme eller lys!!!

I motsetning til andre lignende skyteaktiviteter, så kan dere nyte en kald øl før, under og etter. Men vennligst merk: selv om én øl eller to er greit, så kan dere ikke være fulle eller påvirket av andre rusmidler og likevel være med på denne aktiviteten.

Dere kan kjøpe øl og brus for løse penger (EUR eller CZK) på stedet.

Etter leken kommer guiden til å ta dere med tilbake til hotellet.

Merk: Siden innendørsområdene ikke har lys på vinteren, så kan dere ikke starte denne aktiviteten senere enn 15.00. Dere kommer også til å bli bedt om å skrive under på en ansvarsfraskrivelse.

Paintballkrig på utdrikningslag i Praha er ekstremt populært, så bestill i dag for å unngå å bli skuffet!

Other Options

REBALL - Innendørs paintball

REBALL - Innendørs paintball

 • Pissup Guide
 • 1 t. Spilletid
 • Ubegrenset kuler
 • Øl eller mineralvann hver
 • Kvalifisert instruktør
 • Kostyme for brudgommen
 • Sikkerhetsutstyr

Add-Ons & Extras

BBQ on fire
Unlimited Prosecco (AP)
unlimited drinks (AP)

Paintballkrig i Praha

Anmeldt "Enestående" med 4.77/5 Basert på 88+ reviews-items.

Paintballkrig er den perfekte aktiviteten for et utdrikningslag med gutta. Få på dere utstyret og se hvem som har den beste taktikken for å ta ut alle de andre!

Viser de nyeste anmeldelsene

17. July 2024

Google Translated Krig super

01. July 2024

Google Translated Flott arena, perfekt oppsatt og organisert. Grillen kan også anbefales på det varmeste. Ta deg mer tid til dette!

26. May 2024

Google Translated Stort område og vennlig personale på stedet.

10. July 2023

Google Translated Har allerede spilt paintball på forskjellige steder. Virkelig ingenting å klage på. Veldig vennlige og alle var avslappede, selv om reglene var tydelige av hensyn til sikkerheten!

05. July 2023

Google Translated Virkelig kult arrangement!

03. July 2023

Google Translated De tre mulige spillefeltene var morsomme å spille på. Enten det er taktisk eller rush, er det noe for alle på kartene.

Teamet er vennlig, og alt blir forklart tydelig og i god tid på forhå

11. June 2023

Google Translated Utmerket.

07. June 2023

Google Translated Flott anlegg

22. May 2023

Google Translated mye moro

28. March 2023

Google Translated Et must på slutten, vi spilte for første gang og ja ungkaren har noen blåmerker. Men fortsatt en stor opplevelse. Bare å anbefale.

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding