100% COVID Refund pakke >

Klubbnatt på KU Club Praha + drikkebonger

Inkludert
  • Bordreservasjon
  • 2 000 CZK drikkekupong hver
  • Pissup Guide
Add-Ons & Extras >
Night Club Entry
Landing Page
Night Life
Drinking

Er dere klare til å feste til solen står opp?

Dra med gjengen på KU Club i Praha på utdrikningslaget deres. Her får dere kongelig behandling med drikkebonger og bordreservasjon.

Ta med gjengen til en av de sykeste nattklubbene i den tsjekkiske hovedstaden. KU Club ligger i hjertet av byen og er kjent for trendy musikk og deilige cocktails. Når dere ankommer KU Club venter kongelig behandling! Her får dere gå foran alle andre i køen, dere får gratis inngang og dere får både drikkebonger og eget bord reservert for dere. Er dere klare for en uforglemmelig kveld?

Dette kan dere forvente

Guiden vår vil møte dere på avtalt sted i sentrum og gi dere litt informasjon om hva dere kan forvente de kommende timene. Når dere er klare, drar dere til KU Club som ligger på den populære Václavplassen, i hjertet av Praha.

Ved ankomst vil guiden koordinere med sikkerhetsvaktene slik at dere får hoppe over køen. Dere trenger heller ikke betale for inngang. Her snakker vi ekte VIP-behandling!

Dere blir fulgt til baren av guiden deres og en av de ansatte vil føre dere til det reserverte bordet. Nå er det bare å sette seg ned og gjøre dere klare for noen deilige drinker!

Alle i gruppen får utdelt drikkebonger som dere kan bruke på drinker etter eget valg. Sprit, kald øl og fruktige cocktails - her er det mye å velge mellom! Slipp dere løs og fest gjennom natten!

Dette bør dere vite før dere bestiller

  • Guiden fra Pissup vil være med dere i totalt fire timer. Når guiden drar kan dere være videre på klubben eller dra et annet sted om dere ønsker det.

Add-Ons & Extras

180 minutes PT tickets - round trip PT tickets
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding