Club VIP Table

VIP Nattklubb i Praha

VIP Nattklubb i Praha

Inkludert

  • VIP-inngang
  • Lokalguide
  • Privat lounge og service
  • Gratis drikke for opptil 9000 CZK (ca. 3400 NOK)
natteliv
  • Oversikt

Bli med oss på VIP Nattklubb i Praha – denne kvelden kommer uten tvil til å bli legendarisk!

Prahas nattklubber har i løpet av de seneste årene hatt besøk av både lokale og kjente europeiske DJ-er som spiller Techno, House og Future House! Det finnes et stort utvalg av lokaler i Praha – alt fra gamle industribygninger til eventyrland med tunge beats og vakre folk som danser.

Dere har med dere en egen lokalguide som møter dere ved avtalt sted og tar dere med til klubben. Her kan dere gå rett forbi køen og inn i VIP-delen, der dere også har en servitrise som tar seg av dere. Lokalguiden er med dere i 4 timer.

Kombiner dette med en privat pubcrawl og start kvelden på noen av de feteste barene og pubene i Praha, før dere avslutter det hele med en VIP Nattklubb som prikken over i-en.

Bestiller dere gjennom oss kan vi få dere inn i VIP-området på en av de store toppklubbene! Vi kan også fikse gratis drikke for opptil hele 9000 CZK (ca. 3400 NOK) per gruppe og i Praha blir det ikke akkurat så lite drikke for den summen.

Merk: VIP-inngangen gjelder kun for 1 utvalgt klubb, som vanligvis har åpent mellom 22.00 og 05.00. Klubben holder reservasjonen deres frem til 01.00, etter det gir de loungen ut til andre som venter.

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding