100% COVID Refund pakke >

Klubbnatt på Karlovy Lázně i Praha

Inkludert
  • Pissup Guide
  • Hopp over køen
  • Inngang nattklubb
  • 2 000 CZK drikkekupong hver
Add-Ons & Extras >
Night Club Entry
Night Life
Drinking

På tide å ta på deg danseskoene!

Er den kommende brudgommen klar for en skikkelig natt på byen mens dere er i Praha? Da må dere dra til Karlovy Lázně, en av de største nattklubbene i Sentral-Europa. Klubben har fem dansegulv, der alle har forskjellige musikkstiler, fra de siste store hitene til de ultimate trance-klassikerne. Klubben har også sexy lokale dansere på scenen fra midnatt. Få eksklusiv tilgang til en av de mest populære klubbene i Praha. Dere slipper å stå i kø og dere får drikkebonger. Er dere klare?

Dette kan dere forvente

Pissup-guiden deres vil møte dere på hotellet og gi dere en gjennomgang av hva dere kan forvente på den ville natten dere har foran dere. Videre følger guiden dere til nattklubben Karlovy Lázně, der eventyret starter!

Når dere kommer får dere full VIP-behandling. Dørvakta vil sørge for at dere slipper å stå, så dere kan gå rett inn. På innsiden vil dere få drikkebongene deres, som dere kan bruke på hva dere vil i baren. Sørg for å gi den kommende brudgommen shotter!

Når dere har fått i dere litt drikke, kan dere utforske de fem dansegulvene i eget tempo. Når dere har sjekket ut alle, er sikkert humøret kommet på topp!

Dere kan være på klubben hele natten og frem til det stenger. Når dere har brukt opp drikkebongene kan dere drikke videre på egen regning.

Er dere klare for en natt dere sent vil glemme?

Add-Ons & Extras

Ice pub
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding