100% COVID Refund pakke >

VIP Shuttlebuss i Praha

4.8/5 ( 20 anmeldelser )
Inkludert
  • 45 min. VIP Shuttle Ride
  • Stewardess
  • Drinker hver
Add-Ons & Extras >
Daytime
Night Life
Featured
Party Bus
Transfer
Landing Page

VIP Shuttlebuss i Praha er som noe tatt rett fra en 80-talls glamrock musikkvideo - bare uten det grusomme håret og stramme buksene!

Denne pimpede bussen kommer til å få alle til å snu seg for å se og dere kommer til å føle dere som konger. Start utdrikningslaget i Praha med et smell... Det er derimot bare plass til en 1 VIP Shuttlebuss i Praha - og som dere sikkert kan forstå, så er den veldig populær. Derfor anbefaler vi å bestille i god tid slik at dere ikke blir skuffet!

Alibi Tour

For en ekstra kostnad kan du gjøre vår VIP Shuttlebuss om til en ‘Alibi Tour’ - legg til en ekstra stripper og ta dere en 60-minutters runde i byen. Dere får se alle viktige severdigheter... eller så kan dere bare fokusere på showet inne i bussen. Pass på så dere ikke dugger til vinduene! En Alibi Tour inkluderer en bytur med en VIP Shuttlebuss i 60 minutter, en stewardess, en stripper (som utfører et 15 minutters strippeshow) og én velkomstdrink per person.

Slik fungerer det

VIP Shuttlebussen med sjåfør og stewardess kommer og plukker gjengen opp ved avtalt sted og tar dem med på en 45 minutter lang runde. Dere kan bestille dette som både en ‘byrunde’ eller ‘transport’ fra flyplassen/buss-/togstasjonen til hotellet i Praha eller motsatt. Om hotellet ikke er så langt unna, kan shuttlebussen ta en omvei, slik at turen blir 45 minutter lang og dere får nyte luksusen.

Mer Info / Ekstra

Si fra om dere vil ha en ‘byrunde’ fra overnattingsstedet deres eller ‘transport’ – enten ved ankomst eller avreise. Om dere velger flyplasstransport, da trenger vi detaljert informasjon om flyet deres så fort dere bestiller. Det kommer til å være plass til opptil 20 stk. håndbagasje på bussen. Om dere har med dere mye bagasje, da må dere legge til en separat bagasjetransport.

Det er mulig å legge til en stripper eller et lesbisk show som tillegg for en ekstra kostnad.

Add-Ons & Extras

Lesbian show for VIP Shuttle
Luggage car
Male Stripper (Goldfingers)
Vibrator show
Female Stripper ( Goldfingers )
XXL Rolly Polly Show (Goldfingers)
Strip ping-pong show
Shemale strip show
Autoerotic show with vibrator
Lesbian show with vibrator (GF)

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

VIP Shuttlebuss i Praha

Anmeldt "Enestående" med 4.8/5 Basert på 20+ anmeldelser.

Start helgen deres med stil og ankom Praha som ekte VIP-rockestjerner! Alle kommer til å snu hodene etter dere når dere ruller inn i en badass VIP Shuttlebuss!

Viser de nyeste anmeldelsene

09. May 2023
av William A.
08. May 2023
av BasileCHEVALIER
08. May 2023
av Quentin M.
03. May 2023
av Christian S.
18. April 2023
av Mario B.
06. November 2022
av Volker F.
27. October 2022
av Peter O.

Google Translated Fantastisk rett og slett flott

19. October 2022
av Eduard K.
19. September 2022
av Rafat H.
15. June 2022
av Flo
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding