VIP Shuttlebuss - Ankom Praha i ekte stil med Pissup

VIP Shuttlebuss i Praha

100% COVID Refund pakke >
Bestill nå med ro: 100% COVID refusjonspakke >

VIP Shuttlebuss i Praha

Inkludert Galleri

  • Stewardess
  • Drink(s) each
  • 45 min. VIP Shuttle Ride
Add-Ons & Extras >
Daytime
Night Life
Populære

VIP Shuttlebuss i Praha er som noe tatt rett fra en 80-talls glamrock musikkvideo - bare uten det grusomme håret og stramme buksene!

Denne pimpede bussen kommer til å få alle til å snu seg for å se og dere kommer til å føle dere som konger. Start utdrikningslaget i Praha med et smell... Det er derimot bare plass til en 1 VIP Shuttlebuss i Praha - og som dere sikkert kan forstå, så er den veldig populær. Derfor anbefaler vi å bestille i god tid slik at dere ikke blir skuffet!

Alibi Tour

For en ekstra kostnad kan du gjøre vår VIP Shuttlebuss om til en ‘Alibi Tour’ - legg til en ekstra stripper og ta dere en 60-minutters runde i byen. Dere får se alle viktige severdigheter... eller så kan dere bare fokusere på showet inne i bussen. Pass på så dere ikke dugger til vinduene! En Alibi Tour inkluderer en bytur med en VIP Shuttlebuss i 60 minutter, en stewardess, en stripper (som utfører et 15 minutters strippeshow) og én velkomstdrink per person.

Slik fungerer det

VIP Shuttlebussen med sjåfør og stewardess kommer og plukker gjengen opp ved avtalt sted og tar dem med på en 45 minutter lang runde. Dere kan bestille dette som både en ‘byrunde’ eller ‘transport’ fra flyplassen/buss-/togstasjonen til hotellet i Praha eller motsatt. Om hotellet ikke er så langt unna, kan shuttlebussen ta en omvei, slik at turen blir 45 minutter lang og dere får nyte luksusen.

Mer Info / Ekstra

Si fra om dere vil ha en ‘byrunde’ fra overnattingsstedet deres eller ‘transport’ – enten ved ankomst eller avreise. Om dere velger flyplasstransport, da trenger vi detaljert informasjon om flyet deres så fort dere bestiller. Det kommer til å være plass til opptil 20 stk. håndbagasje på bussen. Om dere har med dere mye bagasje, da må dere legge til en separat bagasjetransport.

Det er mulig å legge til en stripper eller et lesbisk show som tillegg for en ekstra kostnad.

Add-Ons & Extras

Lesbian show for VIP Shuttle
Luggage car (Lincoln limo)
male stripper
Vibrator show
Female Stripper ( Goldfingers )

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding