100% COVID Refund pakke >

Shemale strippeshow i Praha

Inkludert
  • Pissup Guide
  • 15 min. Shemale strippeshow
Featured
Stripper
Landing Page
Naughty
Pranks

På guttetur til Praha? Bestill et strippeshow med en ekte shemale og gi den kommende brudgommen et skikkelig sjokk

Har dere planlagt utdrikningslag i Praha, og er ute etter en perfekt overraskelse han sent vil glemme?

I såfall bør dere vurdere å bestille et strippeshow med byens eneste shemale stripper. Her får dere et 15-minutters strippeshow på hotellrommet. Han vil uten tvil kose seg med stripperens fine former, men han vil garantert få et skikkelig sjokk når han merker at det ikke er en kvinne som koser med han! Dette er en opplevelse dere ikke bør gå glipp av! Husk, det som skjer i Praha blir i Praha!

Dette bør dere vite

Dere vil bli møtt av en guide på hotellet deres, som vil hjelpe dere med kommunikasjon og detaljene slik at hele showet blir perfekt. Har dere spørsmål, kan dere bare spørre guiden! Stripperen kan dukke opp hvor som helst i byen, og kan utføre showet på et hotellrom, en restaurant eller et annet sted.

Hva annet kan man gjøre i Praha?

Når strippeshowet er ferdig, er dere nok litt tørre i munnen! Hva med å dra med gutta på en skikkelig pubcrawl og oppleve byens ville og varierende natteliv? Sjekk ut vår Private barcrawl, der vi vil ta dere med til de beste barene og nattklubbene byen har å by på. Dersom dere ikke har fått nok av strippingen, og er ute etter en ekte babe denne gangen, så kan dere vurdere en Stripperunde, der dere får oppleve byens beste og mest eksklusive strippeklubber! Dere vil garantert elske det!

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding