Inkludert
  • Kvalifisert instruktør
  • Utstyr og sikkerhetsutstyr
  • 180 min. Rafting
Rafting
Landing Page
Drinking
River

Ro, ro, ro din båt.

Hvem har sagt at utdrikningslag bare må handle om drikking? Dra på rafting ned elven i Praha og få med dere de historiske stedene langs elven!

Dere vil få med dere en profesjonell instruktør som vil fortelle dere mer om stedene dere opplever på veien. Instruktøren vil også gi dere opplæring og hjelpe dere, så dere får mest mulig ut av raftingopplevelsen. Her er det bare å gjøre årene klare, ro om kapp med hverandre mens dere opplever den tsjekkiske hovedstaden fra et annet perspektiv!

Dette kan dere forvente

Gruppen deres vil møte vår Pissup guide på avtalt sted. Guiden vil gi dere en innføring i aktiviteten og fortelle dere om hva dere kan forvente før dere legger ut på vannet. Ikke vær nervøs, det vil gå bra!

Guiden vil følge dere til startstedet der en kvalifisert instruktør venter på dere. Instruktøren vil gi dere en sikkerhetsgjennomgang og gi dere alt dere trenger av utstyr. Alle får egen redningsvest, årer, gode sko og nødutstyr.

Når utstyret er på plass, så er det bare å hoppe ombord og gjøre dere klare for den lokkende elven i Praha. Guiden vil lede gruppen i rolig tempo, forbi vakre tsjekkiske hus og historiske steder langs elven.

Turen er totalt på 60-90 minutter, avhengig av farten deres.

Dette bør dere vite før dere bestiller

  • Dere kan ikke ankomme fulle til denne aktiviteten. Ro ned alkoholen før aktiviteten, og vent med drikkingen til etterpå.
  • Gi gruppen beskjed om å ta med sportsklær og sko, da det vil være endel bevegelser.
  • Dersom dere er flere enn tolv personer, vil prisen dobles.
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding