Boblefotball i Praha - løp inn i hverandre, rull rundt og le dere ihjel

Boblefotball i Praha

100% COVID Refund pakke >
Bestill nå med ro: 100% COVID refusjonspakke >

Boblefotball i Praha

Inkludert

  • 1 t. Playing Time
  • Equipment & Safety Gear
  • Qualified Instructor
  • Beer(s) each
  • Public Transport
  • Referee
  • Pissup Guide
Add-Ons & Extras >
Daytime
Boblefotball

Boblefotball i Praha – dere kommer bokstavelig talt til å rulle rundt av latter når dere prøver ut denne hysterisk morsomme aktiviteten!

Det er ingenting som er bedre enn å sparke litt ball etter en natt ute på byen, slik at dere får blåst ut tåken i hodet og kan tenke litt klarere.

Men dere er jo også på utdrikningslag, så man vil kanskje gjøre noe som er litt mer minneverdig. Og det er her boblefotball kommer inn i bildet. Hopp inn i bobledraktene og sug til dere alt den profesjonelle instruktøren forklarer dere om sporten, før han blåser i fløyta og dere kan starte kampen! Selve introduksjonen tar ca. 30 minutter.

Slik fungerer det:

Guiden møter gruppen ved avtalt sted (f.eks. hotellet) og tar dere med til lokalet via offentlig transport ved avtalt tid. Etter dere har ankommet får gruppen instruksjoner og fullt utstyr (bobledrakt og beskyttelse). Lengden på kampen er ca. 60 minutter og vann kommer selvsagt til å være tilgjengelig. Alle får også 1 øl hver.

Etter kampen tar guiden dere med tilbake til hotellet, eller annet ønsket sted, via offentlig transport. Total transporttid er på omtrent 30 minutter tur/retur.

Merk: Det finnes maksimale og minimale gruppestørrelser og de er som følger:

Min. = 3 mot 3, altså 6 personer.

Maks. = 10 mot 10, altså 20 personer.

Add-Ons & Extras

1 beer

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding