100% COVID Refund pakke >

Moon Nightclub + Drikkebonger i Praha

Inkludert
  • Pissup Guide
  • Hopp over køen
  • 2 000 CZK drikkekupong hver
  • Bordreservasjon
  • Inngang nattklubb
Night Club Entry
Landing Page
Night Life
Drinking

Føl dere som VIP for en kveld

Ta med utdrikningslaget til Moon Club i Praha for en natt dere sent vil glemme! Dette blir en vill kveld, er dere klare? Hopp over køen på en av hovedstadens best rangerte klubber. Dere vil garantert bli imponert over det imponerende glasstaket. Inne på klubben venter et reservert bord på dere. En servitør vil møte dere med drikkekuponger, som dere kan bruke på den drikken dere selv ønsker.

Gi den kommende brudgommen en opplevelse han aldri vil glemme!

Dette kan dere forvente

Guiden deres vil møte dere på avtalt sted i sentrum av Praha. Etter en introduksjon vil guiden følge dere til den populære gaten Dlouhá Street, der dere finne Moon Club. Gaten er full av nattklubber, så her er det mye som skjer!

Guiden vil gå rett til vaktene og sørge for at dere kommer inn uten at dere må stå i kø.

Opp trappene vil dere høre musikken dunke og natten venter på dere! En av servitørene vil ønske dere velkommen og vise dere til et servert bord dere har for dere selv. Her snakker vi skikkelig VIP behandling!

Dere vil deretter får drikkekuponger som dere kan bruke på valgfri drikke i baren. Ikke bruk alt på en gang, dette er et maraton og ikke en sprint.

Bordet er reservert for dere hele kvelden, så dere kan være der og danse til solen står opp, eller dere kan finne en annen klubb når kupongene er brukt opp. Det finnes mange muligheter i ormådet, så valget er deres.

Dette bør dere vite før dere bestiller

  • Alle i gruppen vil bli sjekket av vaktene når dere ankommer. Vaktene vil se etter narkotika, våpen og skarpe gjenstander. Så legg det igjen på hotellrommet!
  • Når dere ankommer bør dere være relativt edru. Kleskoden er casual, så dropp de festlige utdrikningslag kostymene.
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding