100% COVID Refund pakke >

Laser Game i Praha

4.57/5 ( 7 anmeldelser )
Inkludert
  • 40 min. Playing Time
  • Equipment & Safety Gear
  • Beer(s) or Soft Drink(s) each
  • Public Transport
  • Pissup Guide
Daytime

Laser Game i Praha – en perfekt aktivitet for å få i gang konkurranseinstinktet hos gjengen!

Dette er et fantastisk bra alternativ til paintball, airsoft eller dataspill. Laser Game kombinerer alt fra disse ulike lekene og gir dere et underholdende alternativ til et adrenalinpumpende lagspill.

Dere kan skyte og skyte, men så blir man plutselig truffet selv. Og om du gjør det, da er du ute av spillet, men ikke lenge… vesten din aktiveres på nytt etter en stund og du kan hoppe inn i spillet igjen og få hevn! Alt dere må ta med dere er komfortable klær og sko, alt annet får dere på stedet.

Dere får kjempe mot hverandre i en 300 kvm labyrint av futuristiske tårn og passasjer helt til siste slutt, mens dere skyter hverandre med laserautomatgevær. Dere kan være opptil 16 spillere til kamper som varer i 2 x 20 minutter. Spill alle mot alle, i lag eller andre spillscenarioer. Dette er en utrolig morsom aktivitet for store grupper under utdrikningslaget i Praha!

Alle får velge mellom 1 øl eller brus etter at dere er ferdige med spillet. Lokalguiden møter dere ved hotellet eller annet avtalt sted og tar dere med via offentlig transport til lokalet, hvilket også er inkludert i prisen.

Merk: Hver runde varer i 15 minutter (20 min. inkludert instruksjoner/demo). Dere må også være minst 6 personer, ellers kan det være dere må spille sammen med andre fremmede. Ønsker dere mer drikke er det mulig å kjøpe det på stedet.

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

Laser Game i Praha

Anmeldt "Enestående" med 4.57/5 Basert på 7+ anmeldelser.

Laser Game er en utrolig morsom aktivitet der dere blir utstyrt med et laserautomatgevær og får skyte hverandre i en labyrint av futuristiske tårn og passasjer. Se hvem som er den mest taktis

Viser de nyeste anmeldelsene

30. August 2022
av Matthias W.
31. July 2022
av Rico M.
07. July 2022
av Christian U.

Google Translated Alle hadde det veldig gøy. Vennlig personale

03. July 2022
av Christopher W.
13. June 2022
av Kohli F.
03. June 2022
av Vitali W.
22. May 2022
av Ronny G.

Google Translated Topp

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding