100% COVID Refund pakke >

Whiskey smaking i Praha

5/5 ( 2 reviews-items )
Inkludert
  • Pissup Guide
  • 4 glass 0.02 whisky av hver
  • Guidet whiskey smaking
Add-Ons & Extras >
Whiskey Tasting
Food & Drink

Lyst på en whisky eller to? Ta med gutta på whiskey smaking på utdrikningslaget i Praha. Denne aktiviteten bør dere ikke gå glipp av!

Besøk den populære restauranten Max Steakhouse, der en ansatt vil ta dere imot og vise dere til bordet der drinkene kommer flytende. Velg fire typer whiskey dere ønsker å smake. Eieren vil gi dere mer informasjon om whiskeymerkene og gi dere et innblikk i historien bak disse smaksfulle dråpene. Etter en liten innføring er det tid for å smake på godsakene!

Ta en pause fra øl og prøv noe annet! Lær forskjellen mellom Scotch og Irish whiskey, sjekk om sweet Bourbon er deres stil, eller kanskje favoritten er en god gammel Czech Hammer Head.

Dette kan dere forvente

Pissup-guiden vil hente dere på hotellet og gi dere litt informasjon om hva dere kan forvente. Guiden vil vøre med dere hele dagen og hjelpe dere med kommunikasjon og transport til og fra aktiviteten.

Når dere kommer på restauranten, vil eieren la dere velge fire whiskeys som dere kan smake. Han vil deretter gi dere mer informasjon om merkene og historien bak. Er dere klare for spennende smaksopplevelser?

Add-Ons & Extras

180 minutes PT tickets - round trip PT tickets

Whiskey smaking i Praha

Anmeldt "Enestående" med 5/5 Basert på 2+ reviews-items.

Lyst på en whisky eller to? Ta med gutta på whiskey smaking på utdrikningslaget i Praha. Denne aktiviteten bør dere ikke gå glipp av!

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

10. June 2024
02. October 2023
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding