Utelivet i Praha

Utelivet i Praha

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

Utelivet i Praha

Utelivet i Praha - Pissup anbefaler

Praha er kjent som kongen av alle festdestinasjoner og de har ikke fått denne tittelen uten grunn. Flere og flere norske guttegjenger velger Praha av en veldig enkel grunn: byen har alt dere trenger til en guttetur i Europa og alt til en rimelig pris. Selv om dagtiden er til for sightseeing og aktiviteter som å skyte med AK-47, så er det på kvelden byen kommer til liv.

Sulten? Vel, det blir sagt at uten mat og drikke, duger helten ikke, så derfor bør dere starte kvelden på rett måte med en Oppvarmingsbiff. Her får dere nyte et herlig biffmåltid på en hyggelig restaurant i Praha. Ikke kast bort tid på å lete etter steder å drikke, la heller oss ta oss av tenkingen for dere: vår Pissup Barguide tar dere med gjennom festdistriktet i Gamlebyen og viser dere de beste barene og klubbene i Praha. Om dere vil kombinere utelivet med sightseeing i Praha og få sjansen til å stirre på noen sexy tsjekkiske jenter, da bør dere bestille Strippebåten vår. Her får dere se alle de viktigste severdightene langs Vltava-elven, samtidig som dere får se en helt annen type skjønnhet ombord på båten!

Samme hva dere foretrekker, så er det bare å velge de aktivitetene dere helst vil ha med og ta kontakt med oss i dag. Festplanleggerne våre er eksperter og sørger for å gjøre gutteturen til Praha helt uforglemmelig.