100% COVID Refund pakke >

Strippelimousin i Praha

4.33/5 ( 3 anmeldelser )
Inkludert
  • 1 flaske of Bubbly
  • Pissup Guide
  • Steak
  • 15 min. Strip Show
  • 1 t. Limousine Ride
Add-Ons & Extras >
Daytime
Populære
Night Life

Strippelimousin i Praha – kjør rundt i luksus, ankom med stil!

Dette er noe du er nødt til å oppleve minst én gang i livet! Alle andre kommer til å stirre av sjalusi når dere blir møtt av en tsjekkisk skjønnhet i en strukket limo på flyplassen.

Når dere har kommet dere på veien kommer hun til å ønske dere velkommen til Praha i ekte VIP-stil mens hun holder et glass med bobler i hånden og danser for dere. Dere får selvsagt også smake litt på boblene mens dere nyter showet.

Vi i Pissup bruker kun jenter fra det aller beste strippebyrået i Praha. Disse jentene inkluderer tsjekkiske toppmodeller og de beste stripperne Praha har å tilby!

Prisen er basert på 6 personer i limousinen (som også er det meste limoen har plass til). Om dere er en større gruppe kan dere heller sjekke ut Hummerlimo Transporten vår!

Det er også mulig å bestille Strippelimousinen til å kjøre rundt i byen. Da får dere kjøre rundt i byen i 1 time, enten om det er fra et hotell til et annet, men også fra hotellet til en bar/klubb slik at dere kan dukke opp ute på byen med stil.

Ønsker dere å ta med mer drikke er det mulig å bestille ekstra, eller om dere er skikkelig tørste, et fullt barskap med musserende, noe stivt, blandevann/brus og øl. Kontakt oss så fikser vi en heidundrende fest på hjul for dere!

Merk: Bruker dere Strippelimousinen som flyplasstransport kan det være nødvendig med en ekstra bil til bagasjen.

Add-Ons & Extras

1 beer
1 bottle of bubbly
1 x Dom Perignon Blanc
1 x Moet Chandon brut 0,7
1x Clicquot brut 0,7
Full bar in the lincoln

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

Strippelimousin i Praha

Anmeldt "Enestående" med 4.33/5 Basert på 3+ anmeldelser.

Strippelimousinen i Praha er et utmerket valg for dere som vil ankomme Praha med stil. Bli plukket opp på flyplassen eller kjør rundt i Praha i 1 time, samtidig som en tsjekkisk skjønnhet tar av seg klærne!

28. March 2022
av Selim J.
av Jan

Google Translated Vi ble tatt imot på flyplassen av Irena og tok en fin limousin derfra. Superkult kjøretøy. Stripperen i bilen var også veldig deilig.

av Pauli

Google Translated Vi hadde en god tur i stripelimousinen til hotellet

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding