Strippelimousin i Praha - kjør rundt med stil og nyt showet

Strippelimousin i Praha

100% COVID Refund pakke >
Bestill nå med ro: 100% COVID refusjonspakke >

Strippelimousin i Praha

Inkludert

  • 1 flaske of Bubbly
  • Pissup Guide
  • Driver
  • 15 min. Strip Show
  • 1 t. Limousine Ride
Add-Ons & Extras >
Daytime
Populære
Night Life

Strippelimousin i Praha – kjør rundt i luksus, ankom med stil!

Dette er noe du er nødt til å oppleve minst én gang i livet! Alle andre kommer til å stirre av sjalusi når dere blir møtt av en tsjekkisk skjønnhet i en strukket limo på flyplassen.

Når dere har kommet dere på veien kommer hun til å ønske dere velkommen til Praha i ekte VIP-stil mens hun holder et glass med bobler i hånden og danser for dere. Dere får selvsagt også smake litt på boblene mens dere nyter showet.

Vi i Pissup bruker kun jenter fra det aller beste strippebyrået i Praha. Disse jentene inkluderer tsjekkiske toppmodeller og de beste stripperne Praha har å tilby!

Prisen er basert på 6 personer i limousinen (som også er det meste limoen har plass til). Om dere er en større gruppe kan dere heller sjekke ut Hummerlimo Transporten vår!

Det er også mulig å bestille Strippelimousinen til å kjøre rundt i byen. Da får dere kjøre rundt i byen i 1 time, enten om det er fra et hotell til et annet, men også fra hotellet til en bar/klubb slik at dere kan dukke opp ute på byen med stil.

Ønsker dere å ta med mer drikke er det mulig å bestille ekstra, eller om dere er skikkelig tørste, et fullt barskap med musserende, noe stivt, blandevann/brus og øl. Kontakt oss så fikser vi en heidundrende fest på hjul for dere!

Merk: Bruker dere Strippelimousinen som flyplasstransport kan det være nødvendig med en ekstra bil til bagasjen.

Add-Ons & Extras

1 beer
1 bottle of bubbly
1 x Dom Perignon Blanc
1 x Moet Chandon brut 0,7
1x Clicquot brut 0,7
Full bar in the lincoln

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding