Frokost med Tiffany - god engelsk frokost og et sexy show

Frokost med Tiffany i Praha

100% COVID Refund pakke >
Bestill nå med ro: 100% COVID refusjonspakke >

Frokost med Tiffany i Praha

Inkludert
  • 20 min. Strip Show
  • Pissup Guide
  • Coffee each
  • Breakfast each
  • Breakfast delivery by guide at accommodation
Daytime

Frokost med Tiffany – den perfekte kuren til bakrusen dagen etter at dere har fått en smakebit på det legendariske utelivet i Praha!

Det er ingenting som er bedre enn en stor tallerken med stekt, fet mat for å sparke i gang en dag med adrenalinpumpende aktiviteter – for så å dra ut og feste skikkelig hardt på kvelden igjen!

Her får dere en åretettende fullstendig engelsk frokost (2 egg, sprøtt bacon, 2 bayerpølser, grillede tomater, bønner, toast, husets poteter) og noe å drikke. Velg da mellom 1 kaffe, te, brus eller øl hver. Etter maten får dere et sexy strippeshow fra vår minst like deilige danser, Tiffany, som er en av de beste stripperne i Praha.

En fullstendig engelsk frokost etterfulgt av en sexy tsjekkisk jente som kler av seg alle klærne bare for dere. Dette er virkelig en frokost for ekte menn!

Slik fungerer det:

Guiden møter gjengen ved avtalt sted (f.eks. hotellet). Dere har en bordreservasjon i restauranten. Maten blir vanligvis klar på omtrent 20 minutter. Stripperen kommer vanligvis etter 45 minutter og showet varer i omtrent 15 minutter.

Merk: Dere kan velge mellom 1 kaffe, te, brus ELLER øl hver. Det kommer til å være 1 stripper per gruppe på 12 pers. Lokalet har to private rom, ett for maks 8 personer, det andre for maks 22. Dere får heller ikke ta på stripperen, men det er lov å ta bilder. Stripperen kan derimot be dere om å ikke ta bilder av ansiktet hennes.

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding