100% COVID Refund pakke >

Morsomme leker (9-11 personer) i Praha

4.67/5 ( 9 reviews-items )
Inkludert
 • Pissup Guide
 • Privat transport (rundtur)
 • Mega beerpong
 • Fotballdart
 • Utstyr
 • Kvalifisert instruktør
 • Menneskelig bordfotball
 • 120 min. Fri bar
Add-Ons & Extras >
Daytime
Featured
Landing Page
Stag Olympics

Såklart må man spisse morsomme og sprø spill på utdrikningslag!

Spill noen skikkelig morsomme spill på utdrikningslaget i Praha. Denne spennende pakken passer for grupper å 9-11 personer. Bestill i dag!

I utkanten av Praha venter morsomme leker og konkurranser der vennskap brytes og rekorder settes. Nå er det deres tur til å sette dere selv på prøve i tre utfordrende spill! Her skal dere spille fotdart, menneskelig fotballbord og mega beer pong.

Ikke vær redd - for å få humøret på topp kommer denne pakken med fri bar! Ja, dere hørte riktig! Her får dere ubegrenset med øl under spillet!

Dette kan dere forvente

På aktivitetsdagen sender vi privat transport til hotellet deres for å hente dere og ta dere med til spillarenaen. Der venter aktivitetene! Vi vil også kjøre dere tilbake til hotellet etter at dere har spilt.

En guide fra Pissup vil være med dere mens dere spiller, så dersom dere trenger hjelp, får dere det. Dere vil også få hjelp av en kvalifisert instruktør som vil hjelpe dere i gang og være dommer på kampene.

Basisaktivitetene på denne opplevelsen er fotdart, menneskelig bordfotball og mega beer pong, men dere kan velge å bytte aktiviteter og velge enten Basket & Golf Connect eller Sumo Battle.

Dere får drikke så mye øl dere vil under de to timene (ja, fri bar!). Noen av spillene inkluderer også øl, som blant annet beer pong. Vi tilbyr dessverre ingen andre typer alkohol.

Denne aktiviteten varer i to timer, men sett av litt ekstra tid til reise til og fra parken. Vi kan stille med opptil tre biler, avhengig av hvor mange dere er.

Når dere har drukket så mye dere kan og kåret dagens store vinner, kjører sjåføren dere tilbake til hotellet. Hvis dere foretrekker å bli sluppet av på et annet sted i byen, for eksempel en bar eller en restaurant, kan dere gi oss beskjed på forhånd.

Dette bør dere vite før dere bestiller

 • Dere må være minimum 6 personer og maksimum 26 personer for å bestille denne aktiviteten.
 • Transport er inkludert.

Andre ting dere kan legge til

 • Grillfest! Legg til en fest med god mat!
 • Ubegrenset Prosecco

Add-Ons & Extras

BBQ on fire
Unlimited Prosecco (AP)

Morsomme leker (9-11 personer) i Praha

Anmeldt "Enestående" med 4.67/5 Basert på 9+ reviews-items.

Spill noen skikkelig morsomme spill på utdrikningslaget i Praha. Denne spennende pakken passer for grupper å 9-11 personer. Bestill i dag!

Viser de nyeste anmeldelsene

10. July 2023

Google Translated Ikke noe tidspress der, veldig vennlig personale og en veldig fin beliggenhet. Grillen så også deilig ut selv om vi ikke bestilte den og bare så på. Anbefales virkelig!

22. March 2023

Google Translated Har filmtår men burde vært bra

28. January 2022

Google Translated Flott organisasjon. Bare plasseringen var utenfor. Tenkte det skulle være inne som på bildene.

21. May 2023
21. May 2023
21. May 2023
05. October 2022
18. August 2022
10. April 2022
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding