Sightseeing med øl i Praha - den perfekte rundturen for utdrikningslaget

Sightseeing med Øl i Praha

100% COVID Refund pakke >
Bestill nå med ro: 100% COVID refusjonspakke >

Sightseeing med Øl i Praha

Inkludert
  • 3 x Beer each
  • Pissup Guide

Sightseeing i Praha med ølstopp!

Ta dere litt tid til å sette pris på alle de flotte severdigheten i Praha! Da snakker vi ikke bare om de lokale tsjekkiske jentene! Guiden deres møter dere ved avtalt sted og tar dere med på en 3 timer lang omvisning i byen, der dere får dra til Old Town Square, Charles Bridge, Prague Castle og mye mer. Guiden vår er selvsagt vennlig og morsom og kommer også til å kutte ut alle de kjedelige delene av byen. Dere kommer kun til å få se de kuleste severdighetene som er å finne.

Og siden det er Pissup som arrangere dette, så får dere også 3 stopp ved boder og restauranter, der dere får en stor øl hver ved hvert sted.

Merk: Guidene våre er ikke sertifiserte historikere og dermed, selv om de vet hva de holder på med, så er det ikke sikkert at de vet alle de små detaljene om alle stedene dere drar til.

Other Options

Sight-Beering (no Pre-paid beers)

Sight-Beering (no Pre-paid beers)

  • Pissup Guide

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

Sightseeing med Øl i Praha

Anmeldt "Enestående" med 4.5/5 Basert på 2+ anmeldelser.

Sightseeing med øl i Praha er den perfekte måten å få sett hele byen og de viktigste severdighetene på. I tillegg følger det også med 3 store øl til hver!

02. May 2022
av Daniel D.

Google Translated Vi ville faktisk ikke gå så mye, vi ville drikke mer :) For en gjeng som liker å se byen er det absolutt perfekt.

06. April 2022
av Samuel K.

Google Translated flott guide

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding