Grillet pattegris i Praha - et måltid for ekte menn

Grillet Pattegris i Praha

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

Grillet Pattegris i Praha

Inkludert
  • Bordreservasjon
  • Grilled Piglet
  • Side Dishes
  • 2 x Large Beers/Person
  • Pissup Guide
Daytime
Night Life
Clay Pigeon Shooting

Grillet pattegris i Praha – få servert en helstekt gris på gutteturen!

“Kom her lille grisen… vi skal ikke skade deg! Neida, vi skal bare grille deg og servere deg hel til en gruppe menn som skal rive deg fra hverandre og spise deg.”

Det høres kanskje brutalt ut, men herregud så godt det smaker! Dette er virkelig mat for ekte menn.

Guiden kommer og møter dere ved hotellet og tar gruppen med på en unik matopplevelse midt i sentrum av Praha. Interiøret i lokalet har alt fra gotisk stil til 1920- og 30-tallsstil. Og nå har bryggerirestauranten tatt opp en gammel tradisjon fra 1300-tallet.

Ølen blir kun brygget av rå, tsjekkiske ingredienser på den tradisjonelle måten – et bryggerhus, en gjæringskjeller og en oppbevaringskjeller, alt på et sted.

Atmosfæren kommer til å heves når hovedretten, som har blitt spesielt tilberedt for gruppen, ankommer bordet: En helstekt pattegris som blir servert på et stort fat med masse tilbehør. Ølen blir servert i store glass på 1 liter – det kan faktisk være at du må løfte den med begge hender!

En mer rustikk og tradisjonell matopplevelse skal man lete lenge etter! Her kan man faktisk si at man får følelsen av å være en ekte viking, til tross for at man er i Tsjekkia.

Merk: Middagen varer vanligvis i omtrent to og en halv time. Og vi beklager til alle vegetarianere, men dette er nok ikke det beste stedet for dere.

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding