100% COVID Refund pakke >

Ølympiaden i Praha

5/5 ( 4 reviews-items )
Inkludert
  • Pissup Guide
  • Privat transport (rundtur)
  • 2 t. Ubegrenset med øl
  • 2 t. Ubegrenset mineralvann og vann
  • Kvalifisert instruktør
  • Mega beerpong
  • Beerpong
  • Blåsefotball
  • Basketspill
Add-Ons & Extras >
Daytime
Outdoor Games
Active/Sporty
Competitive
Drinking

De ølympiske leker venter på dere i Praha! Her vil dere konkurrere mot hverandre i forskjellige grener, som alle handler om deres favorittdrikke: ØL! Hvem er den store vinneren?

Hva handler aktiviteten om?

Kort sagt handler dette om øl og spill! Er dere klare for ville konkurranser og litervis med øl? Da er Ølympiaden perfekt for dere! Vi har forberedt noen helt spesielle grener for dere ...

Hvordan fungerer det?

Vår Pissup-guide vil møte dere på hotellet og følge dere til stedet med privat transport, og være tilgjengelig under hele aktiviteten dersom dere har spørsmål eller trenger hjelp. Dere vil få en kort introduksjon før lekene starter! Fire forskjellige drikkeleker venter på dere. Her får dere spille både normal og mega beer pong, blåsefotball og basketball. I tillegg til å drikke under lekene, får dere også ubegrenset med øl, mineralvann og vann tilgjengelig under hele aktiviteten. Her er det bare å helle nedpå! Etter lekene blir dere kjørt tilbake til hotellet deres.

Mer informasjon

Aktiviteten skjer utenfor sentrum av Praha, og vi vil sørge for transport til og fra. Etter ankomst får dere hele 2 timer der dere kan spille og drikke så mye dere klarer. Inkludert reisetid bør dere sette av rundt 3.5 time til denne aktiviteten. Dere må være minst 6 pesoner og maksimum 15.

Kombiner denne aktiviteten

For å feire vinneren, anbefaler vi en tur ut på byen i Praha etterpå! For å finne de feteste stedene, anbefaler vi pubcrawl med vår private barguide.

Add-Ons & Extras

BBQ on fire

Ølympiaden i Praha

Anmeldt "Enestående" med 5/5 Basert på 4+ reviews-items.

Er dere klare for en runde ølympiske leker med så mye øl dere kan tenke dere? Dra med gutta på denne morsomme aktiviteten når dere er i Praha!

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

24. March 2024
24. March 2024
18. March 2024
26. September 2023
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding