Guttetur til Praha

Aktiviteter i Praha

Aktiviteter i Praha

Filters Activities

Se våre 42 beste aktiviteter i Praha

label

Aktiviteter i Praha - Pissup anbefaler

Ja, vi vet at man kan sette seg på en bar og drikke seg dritings, men det skaper nok ikke særlig spesielle minner for livet. Derfor har vi i Pissup tatt på oss ansvaret for å organisere aktiviteter som kombinerer festligheter med severdigheter og dere kan velge og vrake blant alle aktivitetene våre. Vi har alt fra Spa Detox til Skyting med AK-47 og besøk på de beste strippeklubbene i byen.

For å oppsumere: Praha er perfekt for et utdrikningslag eller en guttetur. Utelivet er kjent for å være variert, med noe for enhver smak. I Prahas gamleby finnes noen av de beste danse- og strippeklubbene i hele Europa. Vi tilbyr også en rekke festvennlige hoteller i sentrum av Praha. Dere bestemmer selv standarden på hotellet, alt etter hva budsjettet deres tillater.

Skyt med AK-47 i Praha - guttetur og utdrikningslag med Pissup

Hvordan fungerer det?

Med så mange aktiviteter blir vi nødt til å dele dem opp i ulike seksjoner. Velg hvilken kategori dere er interessert i og klikk deretter på bildet av den aktiviteten som interesserer dere mest. Her finner dere mer detaljert informasjon om aktiviteten, om hva som er inkludert og om det er mulig å legge til noe mer.

Fant dere en aktivitet dere liker? Klikk på “Legg til”-knappen og følg instruksjonene på skjermen. Dere trenger ikke bekymre dere, man binder seg ikke til noe. Når dere gjør en bestilling uten forpliktelser, gir det oss mulighet til å forsikre oss om at de aktivitetene dere har ønsket er tilgjengelige når dere ønsker det.

Tar det for lang tid?

Vi forstår dere kanskje sitter og har lunsjpause nå eller kanskje dere vil passe på at noens bedre halvdel ikke er til stede når dere prøver å finne noe å gjøre til utdrikningslaget. Vi forstår også at dere ikke har tid til å sitte og skrolle og klikke dere rundt for å lese om alle de ulike aktivitetene og reisemålene vi tilbyr. Derfor har vi gjort det enkelt for dere. Vi har satt sammen noen pakker slik at dere bare kan velge den pakken som passer best til budsjettet deres. Det tar kun noen få minutter før vi sender dere et tilbud.

Pakkereiser