Guttetur til Berlin

Aktiviteter i Berlin

Aktiviteter i Berlin

Filters Activities

Se våre 45 beste aktiviteter i Berlin

label

Aktiviteter i Berlin - Pissup anbefaler

Berlin er en av de mest hendelsesrike byene i Europa, så det blir for dumt å sitte i en mørk bar hele helgen når det finnes så mange andre morsomme ting å ta seg til. Gjør utdrikningslaget i Berlin til noe spesielt dere aldri kommer til å glemme. Hvorfor ikke spise en god biff til middag med pupper til dessert, etterfulgt av en guidet tur med en av de lokale guidene våre for å virkelig finne ut hva Berlin har å tilby!

Berlin tilbyr det beste fra både øst og vest og blander de to europeiske sidene på ett og samme sted. Det er en gigantisk by, så dere må passe på at dere har tid til å komme dere mellom aktivitetene. Vi har normale aktiviteter som Bowling og Førsteklasses Burger & Øl, men vi har også litt mer spesielle aktiviteter som Dominatrixshow og 'SWAT' Skyting.

SWAT Skyting og AK-47 i Berlin - utdrikningslag med Pissup Reiser

Selv om Berlin blir sett på som en av Europas festhovedstader, så kan man finne på mye annet her også. Alt fra cocktailkurs og tradisjonelle tyske måltid til strippeklubber og kakekrig. 

Hvordan fungerer det?

Med så mange aktiviteter blir vi nødt til å dele dem opp i ulike seksjoner. Velg hvilken kategori dere er interessert i og klikk deretter på bildet av den aktiviteten som interesserer dere mest. Her finner dere mer detaljert informasjon om aktiviteten, om hva som er inkludert og om det er mulig å legge til noe mer.

Fant dere en aktivitet dere liker? Klikk på “Legg til”-knappen og følg instruksjonene på skjermen. Dere trenger ikke bekymre dere, man binder seg ikke til noe. Når dere gjør en bestilling uten forpliktelser, gir det oss mulighet til å forsikre oss om at de aktivitetene dere har ønsket er tilgjengelige når dere ønsker det.

Tar det for lang tid?

Vi forstår dere kanskje sitter og har lunsjpause nå eller kanskje dere vil passe på at noens bedre halvdel ikke er til stede når dere prøver å finne noe å gjøre til utdrikningslaget. Vi forstår også at dere ikke har tid til å sitte og skrolle og klikke dere rundt for å lese om alle de ulike aktivitetene og reisemålene vi tilbyr. Derfor har vi gjort det enkelt for dere. Vi har satt sammen noen pakker slik at dere bare kan velge den pakken som passer best til budsjettet deres. Det tar kun noen få minutter før vi sender dere et tilbud.

Pakkereiser