Guttetur til Barcelona

Utelivet i Barcelona

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

Utelivet i Barcelona

Utelivet i Barcelona - Pissup anbefaler

Barcelona er en kul og spennende by med dødsbra uteliv, der dere finner barer og klubber for enhver smak. Sol, sangria, sjømat, og vakre spanske damer, blandet med strender, fete yachter og klubber vil bidra til at dere får en minneverdig og vill helg. Hvorfor ikke ta turen ned i anledning Champions League – dette er jo hjembyen til en av de mest kjente fotballklubbene i verden - FC Barcelona!

Utelivet i Barcelona - utdrikningslag med Pissup   Det er kanskje litt juks å spise når man er ute på en fuktig kveld med gutta, men om dere virkelig vil feste hardt bør dere få litt mat i magen først. Så vi anbefaler at dere bestiller litt Spansk TapASS av akkurat denne grunnen - nyt et herlig, tradisjonelt tapasmåltid og få et hett og sexy strippeshow til dessert! Vil dere dra ut på de beste barene og utestedene i Barcelona? Da anbefaler vi at dere bestiller vår Bar Guide, slik at en av våre eksperter på byen kan ta dere med til steder der musikken er som best og alkoholen er billig.

Vil dere ha noe litt mer humoristisk? Vel, da kan dere bestille en Dvergstripper, som er en hysterisk morsom spøk som vil få hele gjengen til å le seg skakk ihjel. Eller kanskje det er noen av dere som liker denne typen ting? Vil dere heller cruise rundt og se Barcelona, da bør dere gjøre det med stil og bestille Pissups Partybuss - en fantastisk måte å starte kvelden på, som også kan brukes som flyplasstransport.

Samme hvilken type utelivsaktivitet dere vil ha, så kan dere klikke dere inn på den og kontakte oss i dag. Festplanleggerne våre kommer til å sørge for at utdrikningslaget til Barcelona blir helt legendarisk!