100% COVID Refund pakke >

Mannlig stripper i Barcelona

Inkludert
  • 15 min. Strippeshow
Night Life
Stripper
Landing Page

Vil dere overraske vennen deres med en mannlig stripper til utdrikningslaget i Barcelona? Her får dere et 15 minutters show i Magic Mike stil.

Er utdrikningslaget deres mer interessert i den mannlige versjonen av strippepakken vår? Enten han svinger i den retningen eller om dere bare vil skremme han med en naken kjekkas, så passer denne pakken perfekt for dere. Mennene våre er skikkelig kjekkaser, som tatt ut fra en Hollywood film. Strippingen kan gjennomføres på hotellrommet eller i en privat leilighet i hovedstaden.

Dette blir et minne for livet, enten på godt eller vondt.

Dette kan dere forvente

Den mannlige stripperen fra Pissup kan reise hvor som helst i Barcelona. Du velger sted, og stripperen møter opp til avtalt tid. Denne aktiviteten kan kun gjennomføres på et privat overnattingssted (f.eks.hotell).

Den mannlige stripperen dukker opp til avtalt tid, enten annonsert eller uanmeldt; det er opp til dere. Han kan komme som en overraskelse, men det går også fint om utdrikningslaget vet at han kommer.

Selve strippeshowet varer i 15 minutter, og kommer til å bli heftig! Se for deg en skikkelig kjekkas med veltrent kropp som setter blikket på den kommende brudgommen.

Vær oppmerksom på at stripperen trenger tilgang til et lydanlegg for bakgrunnsmusikk, en stol og et fantastisk publikum som heier på ham!

Dette bør dere vite

  • Denne pakken inkluderer kun en person.
  • Det er ingen gruppekrav, men jo flere dere er. jo morsommere blir det!
  • Vi kan ikke ta imot bestilling dersom dere ikke har et hotellrom klart for strippingen.
  • Våre strippere tilbyr ingen ekstra tjenester, de er profesjonelle utøvere.
  • Hotellet må være i Barcelona. Dersom dere bor utenfor byen, ta kontakt så ser vi om vi kan tilrettelegge noe.
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding