100% COVID Refund pakke >

Parasailing i Barcelona

5/5 ( 1 reviews-items )
Inkludert
  • 15 min. Parasailing per pers
  • Kvalifisert instruktør
  • Utstyr og sikkerhetsutstyr
  • Dusjfasiliteter
  • Forsikring
Daytime
Beach

Er dere ute etter en aktivitet full av adrenalin og spenning for utrikningslaget deres i Barcelona? Da har vi den perfekte opplevelsen for dere! På parasailing får den kommende brudgommen fly høyt over havet og nyte en fantastisk utsikt over Barcelona. Denne spennende vannsporten/luftsporten vil garantert gi dere et adrenalinkick og uforglemmelige minner!

Hvordan fungerer det?

Eventyret deres begynner i marinaen Port Forum, der dere blir møtt av en erfaren instruktør. Han vil gi dere de nødvendige sikkerhetsinstruksjonene og forklare hvordan det fungerer, før dere går til fallskjermene. Godt fastbundet og med alt nødvendig sikkerhetsutstyr, blir dere tatt opp i båten som skal trekke fallskjermen. Når båten starter vil dere fly høyt opp, og få en fantastisk utsikt over kysten av Barcelona og fjellene i nærheten.

Dette bør dere vite

Parasailing er en 100 % sikker aktivitet, ledet av profesjonelle instruktører. Dere får alt dere trenger av sikkerhetsutstyr. Er noen i gruppen redd for høyder, kan de være på båten og se på resten av gjengen. Men vi vil absolutt anbefale dere å prøve, da dette vil være et minne for livet!

Parasailing i Barcelona

Anmeldt "Enestående" med 5/5 Basert på 1+ reviews-items.

Dra med gutta på en unik parasailing-opplevelse på utdrikningslaget i Barcelona. Kjenn på den intense følelsen 150 meter over havet!

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

17. July 2023
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding