100% COVID Refund pakke >

Biff og stripping i Barcelona

4.75/5 ( 4 reviews-items )
Inkludert
  • 5 x Forrett på deling
  • Hovedrett hver
  • Dessert
  • Drink
Featured
Night Life
Daytime
Strip Dinner

Biff og stripping i Barcelona – hva mer kan en mann ønske seg?

Her får du akkurat det som står på pakken… nemlig først et mørt stykke kjøtt til middag og deretter blir det stripping til dessert! Dette er en av våre bestselgende aktiviteter, uansett hvilken destinasjon dere skal til. Vi i Pissup mener at denne aktiviteten er et absolutt must for å få den perfekte gutteturen til Barcelona.

Slik fungerer det:

Guiden kommer og møter dere ved avtalt sted og tar dere med til restauranten. Her får dere først nyte litt herlig tapas og en stor, saftig spansk biff i en privat del av den lokale restauranten. Er noen i gjengen vegetarianer? Da har vi også et vegetarisk alternativ. Bare gi beskjed til oss på forhånd, så fikser vi det. Dere får også 2 store øl hver til å skylle ned maten med og starte alkoholinntaket for kvelden.

Etter at dere har slukt maten er det på tide med dessert, men i stedet for søtsaker, så blir desserten heller en sexy spansk kvinne! Hun kommer til å gi dere et fantastisk strippeshow, der hun selvsagt også gir brudgommen litt ekstra oppmerksomhet.

Dette er den perfekte måten å starte kvelden på og det beste vorspielet til en barcrawl.

Biff og stripping i Barcelona

Anmeldt "Enestående" med 4.75/5 Basert på 4+ reviews-items.

Biff og stripping er en av våre bestselgere. Her følger med alt en mann kan ønske seg, nemlig biff, øl og flotte damer som tar av seg klærne spesielt for dere. Det blir ikke bedre enn dette!

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

04. April 2024
01. April 2024
01. April 2024
17. July 2023
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding