100% COVID Refund pakke >

Hyde Club Inngang i Barcelona

4/5 ( 1 reviews-items )
Inkludert
  • Inngang nattklubb
  • Drink
  • National and international DJs
  • Club with very good atmosphere downtown Barcelona
Night Life
Night Club Entry
Landing Page

En nattklubb er mer enn bare et sted; det er en friplass der du kan slippe deg skikkelig løs!

Dra med utdrikningslaget til Hyde Club, en eksklusiv nattklubb i Barcelona . Her finner du et upscale klientell hele uken!

Sjekk ut denne spennende verden på innsiden av Hyde Club I Barcelona! Klubben kan by på heftige beats, strobelys, sterke drinker og discostemning som holder deg i gang i timevis. Her spiller DJs i verdensklasse! Ikke bare finner du byens beste fester, du fåpr også smaksfull mat! Hyde er et palass for deg som elsker en god fest.

Høres det spennende ut? Les videre for å finne ut mer om vår Hyde Club-pakke.

Dette kan dere forvente

Hyde har praktisk beliggenhet i sentrum av Barcelona, mellom Rambla de Catalunya og Passeig de Gracia. Her finner du alle former for offentlig transport, så dere trenger ikke bekymre dere over hvordan dere skal komme dere frem.

Her er adressen til Hyde.

Passatge de Domingo, 3, 08007 Barcelona https://goo.gl/maps/DcibLxkfmfVsU8Rk8

Vår Hyde-pakke inkluderer inngang til klubben og en drink hver etter eget valg. Om dere velger øl, eller om dere går rett på spriten, er opp til dere!

Vær oppmerksom på åpningstidene til Hyde før dere bestiller. Klubben åpner fredag 21.00 og stenger 03.00, lørdag 21.00 til 06.00 og søndager 21.00 til 03.00. Dersom dere har spørsmål om åpningstidene, så ta gjerne kontakt med oss.

På Hyde får du alltid den beste musikken. Hver natt tilbyr noe unikt, med variasjon mellom kommersiell house, reggae og topphits. Dersom du står i nærheten av DJen kan du også be han spille favorittsangen til den kommende brudgommen!

Er dere klar for en natt dere sent vil glemme?

Hyde Club Inngang i Barcelona

Anmeldt "Enestående" med 4/5 Basert på 1+ reviews-items.

Dra med utdrikningslaget til Hyde Club, en eksklusiv nattklubb i Barcelona . Her finner du et upscale klientell hele uken!

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

17. January 2024
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding