100% COVID Refund pakke >

Photoshoot - 90 minutter i Barcelona

Inkludert
  • Profesjonell fotograf
  • 50 x Digitale bilder
Daytime
Landing Page
Photo Shoot

Ikke vær sjenert.

Barcelona er uten tvil en av de mest fotogene byene i Europa. Gi den kommende brudgommen en 90 minutters photoshoot i noen av de vakre stedene i byen. Få noen flotte bilder fra brudgommens store helg med gode venner tatt av Pissups profesjonelle fotografer, mens dere får se noen av byens populære severdigheter, som katedralen i Barcelona og Arc de Triomf. Turen vil være rundt 1.5 km lang, så sørg for å ha gode sko.

Vår 90 minutters photoshoot i Barcelona er perfekt for utdrikningslag som vil se forskjellige turistattraksjoner samtidig som det blir tatt profesjonelle bilder som dere kan ta med dere hjem.

Dette kan dere forvente

Møt den profesjonelle fotografen i Ciutadella Park, der fototuren starter. Det går jevnlig buss og t-bane hit, så du trenger ikke bekymre deg over transporten.

Fotografen vil introdusere seg og gi gruppen litt informasjon om hvor dere skal og hva han forventer av dere som modeller. La oss satse på at noen av dere er litt fotogene!

Turen er ca. 1.5 km lang, og det vil bli flere stopp underveis, inkludert Arc de Triomf, i gatene ved det gotiske kvartalet og foran katedralen.

Gjør dere klare til å posere og slipp ut den indre fotomodellen! Dersom den kommende bruden eller brudgommen liker å posere, vil de elske denne aktiviteten!

I løpet av 10 dager vil fotografen ha ferdig redigerte bilder klare som han vil sende dere. Et flott minne fra turen deres!

Dette bør dere vite før dere bestiller denne aktiviteten

  • Bildene blir lastet opp på en skytjeneste, og gruppen vil motta link til bildene på e-postadressen oppgitt under bestilling.
  • Kanselleringsvilkår: utenom kansellering pga force majeure, kreves kansellering ti dager før avtalt tid.
  • Dersom det blir dårlig vær på dagen for aktiviteten som gjør at vi ikke kan gjennomføre fototuren, vil vi gjøre vårt beste for å finne alternative locations som er like fine som de utendørs.
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding