100% COVID Refund pakke >

Skattejakt i Barcelona

Inkludert
  • 120 min. Spilletid
  • Utfordringer
Daytime
Treasure Hunts

Utforsk Barcelona på en spennende måte.

Reis rundt i den flotte byen Barcelona, mens du trekker til deg alle severdighetene og løser oppgaver. En spennende og morsom aktivitet for utdrikningslaget.

Delta i en 2-timers skattejakt rundt i Barcelona, der du skal løse koder og oppgaver i forskjellige deler av byen. Følg kartet du mottar sammen med spesialverktøy for å utføre oppgavene du får tildelt. Du får se noen av byens beste attraksjoner, som Barri Gothic og Palau de la Musica, mens du jakter på gullet. Finn ut hvem som er smart nok til å vinne!

Dette kan dere forvente

Spillet handler om Barcelonas fortid. I 1856 lå byen innenfor middelaldermurer, og en eksentrisk urbanist fikk jobben med å utvide den lukkede byen. Gruppen deres må løse forskjellige oppgaver og låse opp et sett med låser før tiden går ut, slik at dere kan finne hemmelighetene som skjuler seg bak låsene.

Dere vil delta individuelt, og dere vil motta et kart og spesielle verktøy som vil hjelpe dere å finne frem til detaljer i forskjellige deler av hovedstaden. Dere vil ha to timer på dere til å løse oppgaven.

På veien vil dere også få se noen av byens mest kjente severdigheter, som Barri Gothic, Palau de la Musica, Eixample, Casa Batllo og Plaza Catalunya.

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding