100% COVID Refund pakke >

Toppløs servitør i Barcelona

Inkludert
  • Toppløs servitør
Night Life
Sexy Maids
Landing Page
Topless Waitress

På tide med pupper!

Hva med en sexy toppløs servitør som serverer han alt han bestiller fra baren på den siste helgen som fri mann i Barcelona? Bestill nå!

La Pissup organisere en sexy stripper som kan komme og servere dere mat og drikke i baren, restauranten eller til og med på hotellrommet deres i 30 minutter. Slapp av mens en deilig lokal dame fra Barcelona med deilige pupper passer på bordet deres. Uansett hva den kommende brudgommen vil, så vil den vakre dama ta vare på han. Hold tungen i munnen gutter!

Dette kan dere forvente

Dere kan velge om den toppløse dama skal møte opp i en restaurant, en bar eller på hotellet deres i Barcelona. Vi sørger for at stripperen møter opp på stedet dere velger, og at hun er klar for et halvnakent skift!

Møt opp på avtalt sted litt i forveien og få brudgommen til å slappe av før stripperen kommer. Se for deg reaksjonen til vennene deres når han ser den deilige toppløse dama klar for å servere han! Det må jo bare bli bra!

Nyt selskapet til den halvnakne dama i en halvtime. Hun vil servere dere og sørge for at dere koser dere. Hun har nok heller ingenting i mot at dere ser litt.

Etter tretti munutter, så er det på tide å si adjø til servitøren deres. Fortsett gjerne med mat og/eller drikke på samme sted eller ta det et steg videre med et sexy strippeshow,.

Dette bør dere vite før dere bestiller denne aktiviteten

  • Når dere skal velge sted, så tenk over alle muligheter, da hun kan reise hvor som helst i Barcelona.
  • Vi kjenner til en restaurant der det finnes privat rom der dere kan gjennomføre denne aktiviteten dersom dere ønsker det. Ta kontakt før dere bestiller denne aktiviteten for å sjekke tilgjengelighet
  • Høyttaleranlegg må være tilgjengelig på valgte sted.
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding