100% COVID Refund pakke >

Isbar opplevelse i Barcelona

Inkludert
  • Inngang isbar
  • Drinker hver
  • Jakker og hansker
Night Life
Daytime
Ice Bar Experience

Nyt noen drinker i unike omgivelser på vår isbar-opplevelse i Barcelona. En perfekt aktivitet for utdrikningslaget! Klar for en kjølig opplevelse?

Nyt drinker i en intim islounge dekorert med kule skulpturer. Du har nok aldri opplevd Barcelona så kald før! Men ingen grunn til bekymring, vi har jakker til dere! Baren serverer cocktails, øl og juice. På grunn av temperaturen kan bartenderne kun lage et utvalg av drinker.

Ta vorspielet her og start helgen med stil!

Dette kan dere forvente

Isbaren ligger langs strandpromenaden, nær Parc de la Ciutadella. Avhengig av hvor hotellet deres er, kommer dere hit til fots eller med offentlig transport.

Når dere kommer, vil dere få varme klær som jakker og hansker, så dere ikke fryser ihjel.

På innsiden av baren vil dere få oppleve en rekke skulpturer laget av internasjonalt kjente skulptører. Alle møblene er laget av is. Det er en interessant opplevelse, uansett om du drikker eller ikke.

På grunn av den lave temperaturen, er det begrenset hva baren kan servere. Baren har en liten cocktail meny, øl og juice. Dere må drikke raskt så ikke drinkene frosser til is. Er dere klare for en litt annerledes baropplevelse i Barcelona?

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding