100% COVID Refund pakke >

Bueskyting i Barcelona

Inkludert
  • Utstyr og sikkerhetsutstyr
  • 60 min. Spilletid
  • Musikk
  • Kvalifisert instruktør
Daytime
Arrow Tag
Landing Page

Gjør dere klare til kamp!

Konkurrer mot hverandre i bueskyting i Barcelona! Denne populære aktiviteten kombinerer bueskyting og kanonball og byr på mye moro!

Kjenn adrenalinet pumpe når dere kjemper mot hverandre i en nervepirrende omgang med bueskyting. Skyt skumpiler mot fiendene og dukk unna fiendlige angrep mens dere samler så mange poeng som mulig for laget før tiden renner ut. Håndter presset i de nervepirrende øyeblikkene, og skap minner for livet i Barcelona.

Dette kan dere forvente

Vi har 2 ulike arenaer vi kan ta dere med til for bueskyting. Den ene er innendørs og den andre er utendørs, begge ligger litt utenfor sentrum og er tilgjengelige med offentlig transport.

Før lekene begynner, vil instruktørene gi dere en innføring i reglene og lære dere hvordan man skyter med pilene.

Dere trenger ikke være redde for å bli skadet; pilene er dekket av spesialskum, som erstatter den skarpe enden på en vanlig pil. Dere slipper derfor å bortforklare de mange blåmerkene på rygg og overkropp.

Gruppen blir delt i lag, enten 4 mot 4 eller 10 mot 10, alt etter hvor mange dere er. På banen finner dere flere hindringer og mål som dere kan gjemme dere bak dersom dere blir angrepet.

Dette bør dere vite før dere bestiller

  • Dere har ikke lov til å ta av dere masken eller annet beskyttelsesutstyr under kampen. Hvis dere må ta av utstyr, må dere forlate banen for å gjøre det.
  • Det er forbudt å skyte på kort hold. Dere må skyte på maksimalt 5 meters avstand. Hvis dere treffer noen på nært hold, kan det føre til skader selv om pilene er myke.
  • Ta på dere behagelige klær og fottøy denne dagen. En joggedress og et par joggesko er ideelt. Det skader heller ikke å ta med en ekstra t-skjorte.
  • Dere må ankomme 15 minutter før starttidspunktet
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding