100% COVID Refund pakke >

Dominatrix i Barcelona

4.83/5 ( 6 reviews-items )
Inkludert
  • Kvinnlig stripper
  • 15 min. Dominatrix Show
  • Spesielt fokus på brudgommen
Dominatrix Shows
Dominatrix Shows
Night Life

Er det noen som trenger å bli satt litt på plass?

Overrask den kommende brudgommen på utdrikningslaget i Barcelona med en dominerende kvinne i latexdrakt som kan piske han litt og ta kontrollen!

Har den kommende brudgommen noen skitne fantasier? Vel, det er den siste natten med frihet, så hvorfor ikke gi han det han fortjener! Dere velger sted, og vi vil sende over en av våre beste dominatrix som kan sette han på plass. Han vil bli avkledd og pisket og kommandert til å gjøre som stripperen befaler - og dere får se på! Vi håper han tåler litt smerte for det kan gå hardt for seg!

Dette kan dere forvente

Dere bestemmer hvor dette skal foregå. Det kan være på hotellet eller på et privat området i en restaurant. Sørg for at stedet gir tillatelse først, så det ikke blir noen problemer.

Vi anbefaler dere å holde dette hemmelig for den kommende brudgommen, da det vil gjøre hele situasjonen mer morsom.

Showet er i hovedsak en litt røffere versjon av et klassisk strippeshow. Den sexy stripperen vil ha på seg full latexdrakt (men kle raskt av seg) og sette full fokus på den kommende brudgommen. Hun vil piske han og straffe han, og dere får se på!

Showet varer i gjennomsnitt mellom 15 og 20 minutter. Om brudgommen holder ut da...

Dominatrix i Barcelona

Anmeldt "Enestående" med 4.83/5 Basert på 6+ reviews-items.

Overrask den kommende brudgommen på utdrikningslaget i Barcelona med en dominerende kvinne i latexdrakt som kan piske han litt og ta kontrollen!

Viser de nyeste anmeldelsene

05. June 2023

Google Translated Fantastisk ! Tydeligvis en veldig sjarmerende stripper, men også veldig vennlig, fantastisk varm med mye interaksjon med den fremtidige brudgommen og alle gjestene! Ingen tillegg for bilder o

04. June 2023

Google Translated Rått. å topp

01. May 2024
17. July 2023
08. June 2023
05. June 2023
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding