100% COVID Refund pakke >

Poledancing eller dansetime i Barcelona

Inkludert
  • Poledancing
  • Velkomstglass cava
Daytime
Landing Page
Poledancing Workshop
Poledancing Workshop
Poledancing Workshop

Klare for å lære noe nytt?

Er dere interessert i å lære pole dancing eller dansekurs når dere er i Barcelona? Kast dere på et kurs og sving dere rundt pålene! Bestill nå!

Lær av noen av de beste danseinstruktørene i Barcelona på Dance Academy i sentrum av byen. Her kan dere velge mellom alle typer dansetimer, inkludert poledance, kulturell flamenco, intens salsa, sensuell burlesque, country og western, og til og med twerking. En perfekt aktivitet for dere som vil lære noe nytt som dere kan imponere med når dere kommer hjem.

Gjør noe spennende og morsomt sammen, og lær noen nye ferdigheter dere kan imponere med på dansegulvet når dere kommer hjem eller drar ut på byen senere på kvelden.

Dette kan dere forvente

Pissup booker inn gruppen din til en danseøkt på Dance Academy i sentrum av Barcelona. Det ligger sentralt, så det burde ikke være så vanskelig å finne.

La den kommende brudgommen velge mellom et bredt utvalg av klasser der han virkelig får slippe seg løs. Blant alternativene finner du poledance, flamenco, salsa, burlesque, country og western og twerking. Forestill dere latteren når dere ser ungkaren forsøke å svinge seg rundt en stang som en stripper. Kursene passer for alle som vil ha det gøy.

Dansekursene inkluderer et glass god spansk cava, som vil hjelpe dere å slappe av. Siden det er utdrikningslag, kler instruktørene ut brudgommen i morsomt antrekk slik at han skiller seg ut fra alle andre. Gruppen får lov til å ta bilder, så husk å ta med telefonen! Det er også mulig å få en profesjonell film fra hele seansen mot et tillegg i prisen. Ta kontakt med Pissup for mer informasjon hvis du er interessert.

Adresse

ACADEMIA DE BAILES Feeling Woman Barcelona C/ Zamora 68 Barcelona

Tilgjengelige tider

  • Mandag til torsdag - Fra 14.00-16.00
  • Fredag - Fra 14.00 - 16.00 og fra 20.00 til 23.00
  • Lørdag - Fra 10.00 til 20.00
  • Søndag - Kontakt Pissup for flere detaljer

Dette bør dere vite

  • Det er ingen dusj tilgjengelig på danseskolen, så dere må vente med dusjing til dere er tilbake på hotellet.
  • Kle dere i komfortable klær. For Flamenco trenger du høyhælte sko.
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding