100% COVID Refund pakke >

Can-Am Ryker Tour i Barcelona

5/5 ( 1 reviews-items )
Inkludert
  • Kvalifisert instruktør
  • Utstyr og sikkerhetsutstyr
  • Hjelm
  • Forsikring
Daytime
Guided Tours

Dra med gutta på en eksklusiv Can-Am Ryker tur på utdrikningslaget i Barcelona. Opplev byen på en helt ny måte og nyt turen på disse kule motorsyklene!

Hva er en Can-Am Ryker?

Can-Am Ryker er en trehjulet motorsykkel med utrolig yteevne, utviklet av BRP. Den er perfekt for å kjøre rundt i de mindre traffikerte gatene i Barcelona. Den har en kraftig motor og et ABS-system som sikrer maksimal stabilitet og sikkerhet når du kjører.

Et fantastisk program for utdrikningslaget

En erfaren instruktør vil møte dere på avtalt sted og forklare reglene og gi dere en sikkerhetsgjennomgang. Dere vil få opplæring og alt dere trenger av sikkerhetsutstyr. Når dere føler dere trygge på Can Am Ryker, så begynner den 90-minutter lange turen deres!

Dette bør dere vite

Denne unike opplevelsen er den eneste guidede Can-Am turen i Barcelona. Vi anbefaler derfor at dere bestiller så raskt som mulig, for å sikre at dere ikke går glipp av denne uforglemmelige opplevelsen. Her blir det adrenalin og spenning! Er dere klare?

Can-Am Ryker Tour i Barcelona

Anmeldt "Enestående" med 5/5 Basert på 1+ reviews-items.

Opplev en unik Can-Am Ryker tur gjennom Barcelona. Lei disse motorsyklene med tre hjul og opplev byen på en uforglemmelig måte! Bestill på Pissup.no

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

05. June 2023
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding