100% COVID Refund pakke >

Klatring innendørs i Barcelona

Inkludert
  • Utstyr og sikkerhetsutstyr
  • Kvalifisert instruktør
  • 90 min. Klatring
Daytime
Climbing

Er dere klare for klatring?

Ta en pause fra drikkingen på utdrikningslaget i Barcelona for å klatre opp en stor innendørs fjellvegg. Er dere klare for å vise hvor tøffe dere er?

Overvinn frykten mens dere klatrer til høyder dere aldri trodde dere ville klare på en av Barcelonas beste innendørs klatrevegger. En erfaren instruktør vil ta gruppen deres under sine vinger i 90 minutter for å lære dere alt dere trenger å vite for å bli dyktige klatrere. Fra hvordan dere holder dere rolig på veggen til nyttige teknikker som vil sikre at dere når toppen. Hvis dere klarer å komme dere til toppen ved slutten av kurset, er det en liten belønning som venter på dere.

Dette kan dere forvente

Møt opp på klatresenteret til avtalt tid. Det ligger i sentrum av Barcelona, på Calle Zamora 96-106, Barcelona.

En erfaren instruktør vil vente på dere og gi dere en gjennomgang av hva dere kan forvente. Dere vil lære alt om pusteteknikker, hvordan dere bruker bena og andre nyttige teknikker.

Dere vil naturligvis få tilgang til alt dere trenger av klatreutstyr og sikkerhetsutstyr.

Når dere er klare vil dere få testet grensene deres og finne ut hvem som er den beste klatreren! Den som kommer sist opp må kjøpe første runde med drinker når dere drar ut senere på kvelden.

Dette bør dere vite før dere bestiller denne aktiviteten

  • Ikke møt opp full. Dersom noen møter opp full, vil de ikke kunne delta i denne aktiviteten
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding