100% COVID Refund pakke >

Viking Øksekasting i Barcelona

Inkludert
  • 60 min. Spilletid
  • 1 drikke etter eget valg: mjød, øl, mineralvann eller vann.
  • Utstyr og sikkerhetsutstyr
Daytime
Axe Throwing

Er dere klare for krig?

Øksekasting er en av de beste aktivitetene for utdrikningslag i Barcelona. Nyt en skikkelig nordisk vikingopplevelse der dere kaster skarpe verktøy.

Vår øksekastingsaktivitet er annerledes enn andre dere vil finne i Barcelona. Arenaen der øksekastingen vil foregå, er nøye utformet for å gi dere følelsen av å være en overlegen gruppe med vikinger. Dere vil få et glass med alkoholholdig mjød, noe vikingene drakk, og området er unikt dekorert. Kjemp dere gjennom 60 minutter med spennende spilletid, der våre erfarne instruktører vil koordinere flere spill for gruppen deres. Når dere er ferdig, vil vinneren krones til høvding!

Dette kan dere forvente

Øksekastingen vil skje på Axe Club Arena i Barcelona, velkjent for vikingversjonen av spillet. Gruppen deres må møte opp minst 15 minutter før kastetiden for registrering.

Her er adressen: The Axe Club Barcelona | Calle Castillejos,181 | 08013 Barcelona.

Etter registrering, vil en erfaren øksekaster som har drevet med dette i mange år, gi dere en sikkerhetsgjennomgang og vise dere noen kast, så dere vet hvordan dere skal kaste øksene for å unngå flyvende økser på avveie. Dersom dere er usikker på noe, vennligst spør instruktøren. Det er derfor de er der.

The Axe Club's arena vil være satt opp slik at utdrikningslaget vil føle seg som ekte vikinger, med kult design og malerier. Få et glass med mjød gratis. Det er dette vikingene pleide å drikke. Men vær forsiktig, dette er sterk alkohol, så ikke drikk for mye. De som ikke ønsker mjød, kan heller få en øl, vann eller mineralvann. Det vil også være snacks tilgjengelig, så dere holder magen under kontroll mens dere spiller.

Dere kan velge mellom frikast eller la instruktøren velge et par spill for dere. Gjør ting mer interessant med noen konkurranser! Det er jo tross alt et utdrikningslag.

Når spillet er ferdig, vil vinneren kåres. Dere får samle sammen penger, så dere kan kjøpe en drink til vinneren. Etter kampen kan dere være så lenge dere vil i baren, eller dere kan dra på en av de andre Pissup opplevelsene. Sjekk ut vår innendørs Gokart aktivitet, der dere kan kjøre mot hverandre på Sodikart RT 270cc petrol go karts rundt en spennende bane. Bare husk å vente med drikkingen til etterpå, dersom dere drar på Gokart.

Tilgjengelige tider

  • Onsdag og torsdag: Fra 17.00 til 20.00 (siste reservasjon).
  • Fredag: Fra 16.00 til 20.00 (siste reservasjon).
  • Lørdag og søndag: Fra 12.00 til 20.00 (siste reservasjon).

Dette bør dere vite før dere bestiller denne aktiviteten

  • Alt dere trenger av utstyr vil dere få av The Axe Club.
  • Dere må være minimum 2, men kan ikke være fler enn 40.
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding