Sexy Butler i Barcelona | Pissup Utdrikningslag

Sexy butler i Barcelona

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

Sexy butler i Barcelona

Inkludert
  • Frekk butler
  • 2 flasker Champagne
Night Life
Landing Page
Stripper

Morsom overraskelse til jentegjengen!

Damer, er dere klare for en sexy butler som serverer dere bobler og passer på bordet deres i en hel time på utdrikningslaget deres?

Overrask venninnen deres på utdrikningslaget med en skikkelig sexy butler som er der for henne i en hel time. Inkludert i denne bestillingen får dere to falsker deilig champagne fra oss i Pissup! La denne flotte mannen servere dere boblene mens dere koser dere!

Butleren er kledd i forkle, sløyfe og mansjetter, så dere kan nyte den veltrente bakdelen hans!

Den kjekke butleren vår kan reise over hele Barcelona, så det er bare å gi oss beskjed om hvor dere er, så står han klar!

Dette kan dere forvente

Når dere bestiller kan dere avtale med Pissup hvor butleren skal dukke opp den aktuelle kvelden. Det kan være på en bar, restaurant eller på hotellet deres om det passer bedre. Ikke si noe til den kommende bruden, men la dette være en morsom overraskelse.

Den forførende butleren står til tjeneste i totalt én time. I løpet av den tiden skaffer han damene hva dere måtte ønske. Vi legger til to flasker deilig champagne som dere kan drikke, så dere kan få mest mulig ut av den eksklusive tjeneren deres. Hver gang han henter et nytt glass, får dere god utsikt til rumpa hans, for han er bare iført et lite forkle, sløyfe og mansjetter.

Denne kjekkasen er ikke sjenert, så ikke vær redd for å ta bilder!

Har dere spesielle ønsker når det gjelder klær? Kanskje dere vil ha han i Chippendale-kostyme eller kledd som sexy cowboy? Gi oss beskjed!

Dette bør dere vite før dere bestiller

  • Dere må være minimum 2 personer for å bestille denne aktiviteten.
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding