100% COVID Refund pakke >

Vinsmaking og fest på takterrasse

Inkludert
  • Rooftop terrace with sunset views
  • 150 min. Guidet vinsmaking
  • 7 x Forskjellige viner
  • Sommelier
  • free club entry
Night Life
Daytime
Wine Tasting

Sa noen vin?

Planlegger du utdrikningslag i Barcelona? Dra på fest med vinsmaking for å gi den kommende bruden eller brudgommen en perfekt opplevelse!

Ta med hele gjengen til sentrum av Barcelona for en offentlig vinsmaking. Eventet vil skje på en fantastisk takbar som byr på fantastisk utsikt over byen. Smak på en rekke deilige spanske viner, inkludert hvitvin, rødvin, rosê og cava. Vi vil også gi dere litt snacks som passer med vinen. Etter at dere har smakt 7 forskjellige viner, er dere nok i ganske godt humør! Dersom dere klarer å holde ut til etter 10, vil gruppen få gratis inngang til Club Murala, der dere kan feste videre inn i natten med stil.

Dette kan dere forvente

Ta med deg vennene til sentrum av Barcelona, der vinsmakingen vil gjennomføres på en fantastisk takbar rett ved Las Ramblas og Passeig de Gracia.

Når dere ankommer er det bare å oppgi navnet på bestillingen, og dere vil bli vist til et rom der den åpne vinsmakingen vil foregå. Andre vinentusiaster vil også være med, så ikke vær redd for å mingle og bli kjent med nye mennesker.

Dere vil ha en veldig erfaren sommelier som vil guide dere gjennom smakingen. Du vil få høre mer om vinene, historiene og lære mer om smakene.

Når eventet er ferdig kan dere og de andre gjestene få drikke opp de åpne flaskene med vin.

Fortsett festen på Club Murala, der hele gruppen har gratis inngang til 01.00.

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding