100% COVID Refund pakke >

Flamenco timer i Barcelona

Inkludert
  • Kvalifisert instruktør
  • 1 t. Workshop
  • Flaske cava eller vin
Daytime
Landing Page
Workshops

Er dere klare for spanske rytmer?

Lær å danse Flamenco på workshop i Barcelona! Ta noen klasser med utdrikningslaget og få med en god flaske vin eller Cava.

La oss gå rett på sak, det er alltid vanskelig å lære dansing, men Flamenco er på et helt eget nivå og man er avhengig av noen som virkelig kan det dersom man vil lære seg Flamenco.

Dette kurset er på en time og en av våre erfarne instruktører vil ta dere med på en reise gjennom kunsten å danse Flamenco! Her vil dere få ferdighetene dere trenger til å bryte ut til de kjente spanske rytmene.

Dette kan dere forvente

Flamenco instruktøren deres vil møte dere på dansestudio som ligger i sentrum av Barcelona. Vi vil booke gruppen inn på en privat time, så dere trenger bare møte opp til avtalt tid - klare for å danse!

For å delta i dansetimen må dere ha komfortable klær og sportssko. Det vil bli endel bevegelser dere ikke er vant til, så ta på dere et klesplagg som er komfortabelt når dere skal strekke dere ut.

Instruktøren vil først gå gjennom det grunnleggende, før dere lærer noen enkle dansetrinn. Når dere danser, vil instruktøren ta endel bilder av dere slik at dere har et morsomt minne når dere er ferdig med timen.

For å toppe det hele vil dere få en flaske med enten Cava eller vin (dere kan velge selv). Det vil garantert være med på å sette stemningen!

Tidene for dansetimen er avhengig av tid på året, så vi vil bekrefte tid med studio når dere bestiller.

Dette bør dere vite før dere bestiller

  • Det er ikke tillatt å møte opp full. Dersom noen er fulle, vil de ikke kunne delta i timen.
  • Dere må være minimum 6 personer for å bestille denne aktiviteten. Det er ingen maksgrense.
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding