100% COVID Refund pakke >

Vinsmaking i Barcelona

Inkludert
  • 60 min. Guidet vinsmaking
  • Sertifisert sommelier
  • 3 x Forskjellige viner
  • Snacks
Wine Tasting
Daytime

Den beste måten å lære om vin er ved å smake!

Lær alt om spanske og katalanske viner på vår informative vinsmakingsopplevelse i Barcelona. Bestill for utdrikningslaget deres i dag.

Bli med på denne spennende workshopen der dere vil lære interessante teknikker om vinsmaking, fra å beskrive aromaer til å bedømme smak. Det vil også være noe snacks så dere vil lære mer om hva som passer med forskjellige typer vin. Nyttig kunnskap å ta med seg hjem! På denne workshopen vil dere kun smake på spanske og katalanske viner, så dere får smake på viner som er laget i området dere er i.

Dette kan dere forvente

Vinsmakingen er i sentrum. Her er adressen: Carrer dels Flassaders 19, 08003 Barcelona -

Våre vinleksjoner blir presentert av profesjonelle sommelierer som har omfattende kunnskap om spanske og katalanske viner. Dersom dere har spørsmål, er det bare å spørre i vei!

Dere får smake på et utvalg av viner, og få mer informasjon om hver enkjelt, som hvor lenge den er lagret, hvor mye den koster, hvor den kommer fra osv. Etter en kort introduksjon får dere smake. Sommelieren vil vise dere forskjellige måter å beskrive smaken og lukten på for hver vin. Her kan dere lære mye dere kan imponere med når dere kommer hjem!

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding