Strippelimo i Barcelona - hopp på den beste VIP-transporten i hele byen

Strippelimo i Barcelona

100% COVID Refund pakke >
Bestill nå med ro: 100% COVID refusjonspakke >

Strippelimo i Barcelona

Inkludert
  • 1 t. Limousinetur
  • Stripper
  • Flyplasstransport eller 1 time i byen
  • 2 flasker of Cava
Add-Ons & Extras >
Featured
Night Life
Limousine
Landing Page

Strippelimo i Barcelona – den beste og mest luksuriøse transporten i hele Spania!

Det er en grunn til at limousinen har helt sotede vinduer og den grunnen kommer i form av en vakker og solbrun spansk skjønnhet!

Len dere tilbake og slapp av mens en sexy “chica” ønsker dere velkommen ombord, heller opp et glass musserende og gir dere en velkomstdans til Barcelona! Dere kommer sannsynligvis aldri til å se på limousiner på samme måte igjen!

Dere kan bruke strippelimoen som transport fra flyplassen eller bare for å komme dere fra A til B. Guiden kommer og møter dere ved avtalt sted med limousinen. Når dere kommer ombord får dere et 15 minutters privat show fra en av de beste stripperne i Barcelona. Om dere vil legge til litt ekstra luksus til utdrikningslaget, så er dette et absolutt must!

Merk: Strippelimoen vår har kun plass til maks 8 personer, men ikke vær bekymret om dere er en større gjeng. Vi kan enten leie en større limo eller til og med en buss. Vi kan også sende 2 limousiner og 2 strippere, så blir det dobbelt så mye moro! Dette vil da komme med en ekstra kostnad, så pass på å ta kontakt med reiseagentene våre før dere bestiller.

Add-Ons & Extras

+1 bottle of Cava
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding